PSG nu vrea sub nicio formă să-l piardă pe Kylian Mbappe, mai ales că acesta ar pleca gratis, fiind în ultimele luni de contract. În ultima vreme, parizienii au venit cu mai multe oferte de prelungire pentru atacant, dar acesta le-a refuzat pe toate, iar Real Madrid părea o destinație tot sigură pentru el.
PSG nu va renunța însă la starul său, iar următoarele săptămâni vor fi extrem de interesante în cadrul negocierilor. Resursele financiare ale parizienilor sunt nelimitate și aceștia sunt dispuși să arunce totul în joc pentru a-și asigura serviciile lui Mbappe pentru sezoanele următoare.
Citește și:
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 18 ORE

PSG îi oferă 100 de milioane de € lui Mbappe pentru a-și prelungio contractul

Conform as.com, șefii de la PSG au primit undă verde din Qatar să-i facă lui Mbappe o ofertă practic de nerefuzat. Sursa citată notează că atacantul este ademenit cu un contract pe numai 3 ani, până în 2025, cu un salariu net de 50-53 de milioane de € anual. În plus, după al doilea an de contract (în 2024), ar exista o clauză de eliberare, astfel că Mbappe își va putea negocia plecarea de la club.
Mai mult, PSG este gata să-i ofere lui Mbappe un bonus de loialitate în valoare de 100 de milioane de €, în semn de recunoștință că nu ar pleca gratis la Real Madrid și ar continua pe Parc de Princes.
Ca și cum aceste cifre amețitoare nu ar fi de ajuns, Mbappe va primi acceptul scris de a juca pentru naționala olimpică a Franței la Jocurile Olimpice din 2024, care se vor desfășura la Paris. Mbappe a declarat în urmă cu ceva timp că ar vrea să experimenteze experiența olimpică, după ce a devenit campiom mondial cu naționala Franței.
Așadar, Mbappe are o decizie foarte grea de luat și probabil va face un anunț după returul dintre Real Madrid și PSG, din optimile Champions League. Chiar dacă viitorul francezului a fost legat puternic de Real, presa franceză a scris zilele trecute că acesta se gândește tot mai serios să-și prelungească înțelegerea cu PSG, iar după ultima ofertă această variantă prinde și mai mult contur.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
19/05/2022 LA 04:20