Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou indiciu care arată posibila destinație a lui Mbappe. Mama lui îi caută casă în Madrid

Romeo Ene

Publicat 18/02/2022 la 18:12 GMT+2

VIitorul lui Kylian Mbappe la PSG este neclar, jucătorul se află în ultimele luni de contract cu francezii și poate semna cu orice echipă dorește.

Kylian Mbappe of Paris Saint Germain celebrating his goal during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg One match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at Parc des Princes on February 15, 2022 in Paris, France.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid este echipa care are cele mai mari șanse să-l transfere pe starul francez, care a adus victoria parizienilor, chiar în fața spaniolilor, în turul optimilor UEFA Champions League.
Deși există semne clare pentru PSG referitoare la plecarea lui Mbappe, clubul din capitala Franței face tot posibilul pentru a-și păstra starul, chiar dacă acesta pare hotărât. Mbappe a primit o ofertă de 1,2 milioane de euro pe săptămână și rămâne de văzut dacă va accepta să continue la PSG.
Totuși, astăzi a apărut o informație care l-ar putea da de gol pe Mbappe cu privire la echipa pentru care va juca din vară. Deși a afirmat de mai multe ori că nu a luat o decizie în legătură cu viitorul său, conform SportsKeeda, mama lui Mbappe, Fayza Lamari, îi caută o locuință acestuia în Madrid.
Ea s-ar fi interesat deja de case în Madrid pentru fiul ei, semn clar că acesta va juca, cel mai probabil, la Real, începând cu sezonul viitor. Atacantul a negat în mod repetat că a luat o decizie cu privire la viitorul său, dar ultimele evoluții par să indice că un transfer în Spania este aproape.
CITEȘTE ȘI:
"Suntem în discuții cu PSG pentru prelungirea contractului. Am vorbit cu Leonardo acum ceva timp. Dacă vom ajunge la un rezultat? Un lucru este cert: va da totul până la finalul sezonului pentru a câștiga Liga Campionilor. Kylian trebuie să se simtă mulțumit. Cu Kylian, totul se poate schimba de la o zi la alta”, spunea mama lui Mbappe la începutul acestui sezon.

Mbappe, după PSG - Real Madrid: "Joc la una dintre cele mai bune echipe din lume"

La finalul partidei dintre PSG și Real Madrid, terminată cu victoria gazdelor, scor 1-0, Mbappe a fost întrebat dacă din vară îl vom vedea în tricoul blanco. Francezul le-a dat ceva speranțe fanilor formației din capitala Franței.
"Joc la una dintre cele mai bune echipe din lume, voi da 100% pe tot parcursul sezonului și apoi vom vedea. Am spus că o să dau totul și a trebuit să dovedesc cu fapte. Am câștigat doar un meci, însă, va trebui să dovedim pe Bernabeu că merităm calificarea", a spus Mbappe pentru Canal+, pentru ca apoi, chestionat pe marginea faptului că întregul stadion i-a scandat numele la final, să spună: "Este un vis, este un gol important, dar nu a fost decisiv".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo