Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Mbappe! Ce le-a transmis francezul colegilor săi de la PSG

Bianca Dumitru

Publicat 18/08/2021 la 09:32 GMT+3

Kylian Mbappe a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului său cu PSG, iar zilele trecute și-ar fi dorit să plece încă din această vară de pe Parc des Princes. Se pare că atacantul s-a răzgândit și le-a transmis coechipierilor săi că va mai rămâne un sezon la Paris.

Kylian Mbappé après PSG - Strasbourg

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a lăsat să se înțeleagă în mai multe rânduri că își dorește să se transfere la Real Madrid. Inițial fotbalistul acceptase să-și ducă înțelegerea cu PSG la final, apoi apăruseră informații potrivit cărora francezul i-ar fi cerut președintelui Nasser Al-Khelaifi să discute cu șefii de pe Bernabeu pentru ca mutarea lui să se facă în următoarele două săptămâni.
Acum a avut loc o nouă răsturnare de situație în cazul despărțirii lui Mbappe de PSG. Potrivit jurnaliștilor publicației spaniole As, atacantul de 22 de ani le-ar fi spus coechipierilor săi că va mai rămâne un sezon la Paris, respectiv până la finalul perioadei contractuale. Unul dintre motive este faptul că cele două cluburi nu s-au înțeles asupra sumei de transfer.
În aceste condiții, Mbappe va continua să îmbrace tricoul vicecampioanei Franței încă un an, urmând a lupta alături de Neymar și Messi pentru a-și îndeplini unul dintre cele mai mari vise, acela de a cuceri trofeul Champions League. PSG are șanse mari de a reuși un sezon impresionant pentru că, dincolo de trio-ul stelar din atac, parizienii i-au mai transferat în această vară și pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi și Danilo Pereira, putând alinia un 11 de start care promite să pună probleme oricărei echipe din lume.

Mbappe va pleca gratis la Real Madrid

Conform sursei citate, directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, a confirmat că atacantul francez va rămâne la echipă în acest an, lucru de care s-a arătat convins chiar și în momentele în care apăruseră zvonurile potrivit cărora fotbalistul nu-și mai dorește să continue la Paris.
Astfel, Mbappe se va despărți vara viitoare de PSG din postura de jucător liber de contract. Chiar dacă îl vor pierde gratis în 2022, francezii nu consideră că asta ar fi o problemă în condițiile în care intenționează să-l aducă vara viitoare pe Parc des Princes pe Cristiano Ronaldo, care va fi, de asemenea, la finalul perioadei sale contractuale cu Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo