Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia de ultimă oră luată de Mbappe după transferul lui Messi la PSG! Ce are de gând francezul

Bianca Dumitru

Publicat 16/08/2021 la 13:41 GMT+3

Kylian Mbappe nu a fost convins să rămână la PSG nici de transferul lui Lionel Messi. Francezul este hotărât să plece de la Paris în următoarele două săptămâni, cerându-i președintelui Nasser Al-Khelaifi să negocieze cu Real Madrid pentru plecarea sa.

Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Aducerea lui Lionel Messi pe Parc des Princes nu l-a convins pe Kylian Mbappe să-și dorească să rămână la echipă. Francezul vrea să plece de la PSG, refuzând orice ofertă de prelungire a contractului pe care i-au făcut-o oficialii clubului.
Potrivit jurnaliștilor publicației Marca, atacantul vrea să plece în această vară de la echipă, solicitând să se întâlnească cu președintele parizienilor căruia vrea să-i ceară să negocieze cu Real Madrid transferul său. Ibericii insistă de multă vreme pentru semnătura lui Mbappe, care pare acum mai decis ca niciodată să plece din Franța.
Șefii Realului țin legătura cu reprezentanții fotbalistului și, conform presei din Spania, vor face o ultimă ofertă după ce Mbappe le va comunica hotărârea sa oficialilor PSG-ului.
În ciuda dorinței sale de a se transfera în Spania, atacantul nu vrea să facă nicio declarație în acest sens, din respect pentru echipa în tricoul căreia a evoluat în ultimele 4 sezoane.

Al-Khelaifi a pus presiune pe Mbappe

După prezentarea lui Messi pe Parc des Princes, șeful lui PSG a spus că nu intenționează să-l vândă pe Mbappe și așteaptă ca acesta să-și prelungească contractul. Deși a vorbit despre acest subiect în timpul conferinței de presă, Nasser al-Khelaifi a mai oferit un interviu pentru L'Equipe.
"Ceea ce se întâmplă cu Kylian, vorbesc cu el și cu familia lui. Știți care este poziția mea, nu se schimbă. Kylian se află în centrul proiectului nostru. Astăzi avem o echipă foarte puternică, una dintre cele mai bune din lume. Nu voi spune cea mai bună pentru că încă mai avem de muncit.
Cred că Kylian are totul pentru a rămâne aici. Sunt foarte pozitiv, nimeni nu ar înțelege dacă ar pleca. Cred că este o bună oportunitate pentru toți. Pentru Kylian, Neymar, dar și pentru Leo. Avem trei dintre cinci cei mai buni jucători din lume. Fiecare trebuie să îl ajute pe celălalt", a declarat șeicul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo