Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"A avut momente dificile la PSG, voia să se întoarcă la Barcelona". Kaka, despre problemele lui Neymar la Paris

Alex Masgras

Actualizat 09/10/2022 la 17:51 GMT+3

Neymar s-a adaptat greu la PSG, iar brazilianul a avut momente în care și-a dorit foarte mult să revină la Barcelona. Kaka a dezvăluit discuțiile pe care le-a avut cu prietenul său, spunând că situația s-a schimbat în prezent.

Neymar da Silva Santos Junior of Paris Saint-Germain during the French Ligue 1 match between Paris Saint-Germain and AS Monaco at the Parc des Princes in Paris, France on August 28, 2022.

Credit imagine: Getty Images

Neymar a avut mari probleme de adaptare la PSG. Plecat de la Barcelona în vara anului 2017, Neymar s-a lovit de mai multe probleme la începutul aventurii sale pe Parc des Princes. De foarte multe ori, starul brazilian a pus la îndoială viitorul său în capitala Franței și și-a dorit foarte mult să revină pe Camp Bou.
Kaka, balonul de aur din 2007 și bun prieten cu Neymar, a vorbit pentru beIN Sports despre problemele cu care starul brazilian s-a confruntat la începuturile sale în tricoul parizienilor:
"Suntem prieteni foarte buni. Am vorbit mult cu el și știu că a avut momente dificile la PSG, mai ales în anul în care voia să se întoarcă la Barcelona, deoarece avea probleme cu fanii", a spus Kaka, despre momentul din 2019, atunci când Neymar și-a dorit foarte mult să se întoarcă pe Camp Nou.
Neymar nu a mai revenit la Barcelona și a rămas la PSG, el având în acest moment un contract valabil până în anul 2025. Kaka spune că Neymar este mult mai fericit acum pe Stade de France, având încredere în proiectul parizienilor:
"Astăzi este fericit. El crede că este un proiect pe termen lung. An de an, echipa a devenit mai puternică, construiesc o echipă pentru ceva important, precum Champions League. Dar el este fericit acum la Paris și la PSG", a mai spus Kaka, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

Neymar are un început foarte bun de sezon la PSG

Neymar a avut un început extraordinar de sezon la PSG. În 10 meciuri disputate până acum în Ligue 1, brazilianul a marcat 8 goluri și a oferit 2 pase de gol. El a mai marcat un gol și a mai oferit 2 pase de gol și în Champions League, la care se mai adaugă și alte două reușite în Supercupa Franței. Astfel, în 14 meciuri în toate competițiile pentru PSG, Neymar a înscris 11 goluri și a oferit 9 pase de gol.
Neymar se simte foarte bine înaintea Cupei Mondiale din Qatar și la naționala Braziliei. În cele două meciuri amicale disputate la finalul lunii septembrie, el a oferit două pase de gol cu Ghana și a marcat împotriva Tunisiei.
În ultima etapă de campionat, Neymar nu a reușit să își ajute echipa, pe terenul celor de la Reims. Aflată în 10 oameni din minutul 41, după eliminarea lui Sergio Ramos, PSG a încheiat la egalitate, scor 0-0.
Fără Messi, PSG l-a avut pe Mbappe titular și pe Neymar în teren din minutul 57, dar nu a reușit să desfacă apărarea celor de la Reims. După 10 etape în Ligue 1, PSG se află pe primul loc, cu 26 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo