Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al-Khelaifi dă 100 de milioane de euro pe înlocuitorul lui Mbappe la PSG! Super-lovitura pregătită

Irina Aldea

Publicat 15/10/2022 la 17:35 GMT+3

Kylian Mbappe e hotărât să plece de la PSG, iar Al-Khelaifi, deși nu are de gând să renunțe pur și simplu la superstarul francez, pregătește terenul pentru momentul în care atacantul din lotul lui Galtier va părăsi Parc des Princes.

Al-Khelaifi & Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Relația dintre Mbappe și oficialii lui PSG este acum glacială. Nerespectarea unor promisiuni ale șefilor de pe Parc des Princes l-au determinat pe atacant să-și dorească plecarea de la echipă cât mai repede cu putință, chiar din ianuarie. Până acum, francezul nu a reacționat în niciun fel la zvonurile că și-ar dori să părăsească Parisul, ceea ce reprezintă un indiciu că totul este adevărat.
În aceste condiții, Al-Khelaifi știe că trebuie să acționeze cât mai curând posibil pentru a menține visul viu legat de club, acela de a cuceri titlul UEFA Champions League. Potrivit El Nacional, Al-Khelaifi e hotărât să dea 100 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Mbappe. Este vorba despre Rafael Leao, jucător aflat în trecut și pe agenda Realului.
CITEȘTE ȘI:

Al-Khelaifi e pregătit să dea 100 de milioane de euro pentru Rafael Leao

Sursa citată transmite faptul că Leao a reprezentat pentru Florentino Perez un real interes, mai ales după sezonul strălucit pe care l-a avut la AC Milan. Până la urmă, când Perez l-a consultat pe Ancelotti, antrenorul italian a transmis că Leao are un preț mult prea ridicat pentru un jucător care nu e tocmai necesar în lotul "galacticilor", preferând să conteze pe Fede Valverde și Rodrygo Goes.
La rândul său, internaționalul portughez a rămas pe San Siro, unde a continuat să își demonstreze nivelul incredibil. Dacă în campania precedentă a fost crucial pentru câștigarea "Scudetto", fiind ales MVP al Serie A, în acest sezon și-a menținut performanțele strălucitoare. Are patru goluri și șapte pase de gol în 12 meciuri, iar la 23 de ani, valoarea sa de piață continuă să crească, fiind acum cotat la 70 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.
"Rossonerii" fac tot posibilul să-l păstreze pe Leao în Serie A, însă poziția insistentă a lui Al-Khelaifi ar putea rezolva misterul creat în jurul fotbalistului. Jorge Mendes, impresarul lui Leao, a purtat în trecut discuții inclusiv cu Joan Laporta, dar președintele Barcelonei a exclus transferul din cauza prețului foarte mare.
Dar, dacă galacticii din La Liga nu și-l permit, atunci Al-Khelaifi e fără îndoială omul potrivit pentru a plăti prețul pentru care AC Milan l-ar lăsa pe Leao să plece. Nasser Al-Khelaifi crede că ar fi un bun înlocuitor pentru Kylian Mbappe, iar oficialul din conducerea lui PSG e dispus să plătească cele 100 de milioane de euro în schimbul său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo