Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, în dificultate: a fost întrebat ce alege dintre Real Madrid și Liverpool. Cum a reacționat starul lui PSG

Irina Aldea

Actualizat 14/10/2022 la 19:22 GMT+3

Liverpool și Real Madrid sunt în ipostaza de a-l urmări din nou pe Mbappe pe piața transferurilor, după ce francezul s-a hotărât să plece de la PSG cât mai repede cu putință, simțindu-se trădat de clubul pentru care a semnat un contract valabil până în 2025.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a rămas "uluit" când a fost întrebat dacă preferă Liverpool sau Real Madrid, în contextul în care francezul vrea să plece de la PSG, ca urmare dezamăgirii pe care a trăit-o după promisiunile neonorate ale șefilor de pe Parc des Princes. În urmă cu câteva zile au apărut informații șocante despre viitorul lui Mbappe, potrivit cărora fotbalistul vrea să părăsească PSG la doar 5 luni după ce a semnat prelungirea contractului.
Se spune în presa internațională că Mbappe se simte trădat de conducerea lui PSG, ceea ce a alimentat speculații intense cu privire la viitoarea echipă a francezului. Potrivit mai multor surse, starul lui PSG ar vrea ca transferul să se producă încă din luna ianuarie. Conform publicației franceze RMC Sport, Mbappe a participat săptămâna aceasta la un eveniment de lansare a unei campanii personale, iar acolo a fost întrebat dacă ar prefera să semneze cu Liverpool sau cu Real Madrid.
CITEȘTE ȘI:

Cum a reacționat Kylian Mbappe când a fost provocat să aleagă între Real Madrid și Liverpool

RMC Sport susține că Mbappe "a afișat un zâmbet larg" ca răspuns, ceea ce l-a determinat pe francez să le reamintească invitaților că nu va discuta despre fotbal. Cu toate acestea, aceeași sursă precizează că Mbappe a făcut o mențiune despre cariera sa sportivă, dezvăluind ce obiectiv are în viitorul apropiat: "Deocamdată, o a doua Cupă Mondială", a afirmat internaționalul francez. "După aceea, nu știu".
Liverpool și Real Madrid sunt cele două echipe care și-au exprimat în trecut cel mai mare interes pentru francez. "Galacticii" au fost foarte aproape în vară de a-l transfera pe Mbappe, însă fotbalistul a ales în ultimul moment să rămână la PSG. Președintele Realului, Florentino Perez, a vorbit despre ratarea mutării în repetate rânduri, afirmând în iunie că atacantului "îi va părea rău" că a refuzat un transfer pe Benrabeu după ce trupa lui Ancelotti a câștigat titlul UEFA Champions League pentru a 14-a oară, un record.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo