Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu cât sunt plătiți Messi și Neymar la PSG? Parizienii oferă cele mai bune salarii din fotbal

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/10/2022 la 19:08 GMT+3

După ce presa din Franța a publicat salariul lui Mbappe, francezii au dezvăluit și salariile lui Messi și Neymar. Fotbaliștii lui PSG sunt tratați regește în capitala Franței. Jucătorii campioanei din Ligue 1 au salarii demne de invidiat, aceștia fiind printre cei mai bine plătiți jucători din istoria fotbalului.

Messi et Neymar lors de la 34e journée de Ligue 1.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
După publicarea salariului lui Kylian Mbappe, care este în prezent cel mai bine plătit fotbalist din istorie, jurnaliștii de la Le Parisien au aflat și salariile lui Messi și Neymar. Cei trei fotbaliști sunt printre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume și, ocupă primele 3 locuri în clasamentul salariilor din Ligue 1.
În vara anului 2017 Neymar a devenit cel mai scump transfer din istorie, semnând cu formația pariziană în schimbul sumei de 222 de milioane de euro, suma reprezentând clauza de reziliere pe care atacantul brazilian o avea în contractul său cu Barcelona.
Odată cu transferul la PSG, Neymar a primit un salariu de 36 milioane de euro pe an, semnând un contract valabil pe 5 sezoane. Anul trecut, Super-starul brazilian și-a reînnoit înțelegerea cu PSG, semnând un contract valabil până în 2027. De asemenea, brazilianul a acceptat o ușoară micșorare a salariului.
În cazul lui Lionel Messi, salariul acestuia este mai mare ca în cazul lui Neymar. Fotbalistul sosit la PSG în vara anului trecut primește de la campioana Franței suma de 41 de milioane de euro pe an.
Citește și:

PSG oferă cele mai bune salarii din istoria fotbalului

Oficialii formației pariziene au oferit mereu salarii care au atras fotbaliști din marile campionate ale Europei, reușind să creeze o echipă competitivă atât la nivel național, cât și la nivel european.
În prezent, la PSG joacă o parte din cei mai buni fotbaliști ai lumii, care au ales formația din Paris și datorită salariului oferit de club, dar și datorită posibilității de a juca în cele mai importante competiții fotbalistice ale lumii.
În ultimii ani, PSG a dominat clar campionatul Franței, reușind să câștige, în ultimii 10 ani, un număr de 8 titluri de campioană a Franței.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo