Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Întârzie veștile bune! Portarul lui PSG, Sergio Rico, în continuare la terapie intensivă, după aproape 3 săptămâni

Maria Olteanu

Publicat 14/06/2023 la 21:07 GMT+3

Portarul spaniol al echipei PSG, Sergio Rico, este în continuare sedat şi în stare gravă, la 17 zile de la accidentul de călărie suferit, a comunicat miercuri spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, scrie EFE.

Sergio Rico

Credit imagine: Getty Images

"Sergio Rico este sedat şi monitorizat atent de o echipă medicală interdisciplinară", a indicat un comunicat al spitalului, care menţionează că nu vor mai fi oferite informaţii, la solicitarea familiei, decât dacă starea sa va cunoaşte evoluţii semnificative.
Internaţionalul spaniol Sergio Rico, portarul de rezervă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a fost internat în stare gravă după un accident de călărie produs în Andaluzia pe 28 mai.
Victima unui traumatism cranio-cerebral, Rico a fost transportat cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio, unde a fost plasat sub asistenţă respiratorie.
Conform familiei sale, accidentul s-a petrecut când calul pe care îl călărea "a devenit incontrolabil" din cauza unei "şarete trase de catâri".
El a fost victima acestui accident de călărie în apropierea locuinţei sale, la festivităţile El Rocio de la Huelva (sud-vestul Spaniei).
Ajuns în 2019 la PSG de la Sevilla FC, Sergio Rico (29 de ani, o selecţie) a jucat 24 de meciuri pentru clubul parizian. El a fost împrumutat la Mallorca în a doua jumătate a sezonului trecut.
Sursă: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo