Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kylian Mbappe, război deschis cu PSG! Francezul a răbufnit public, după ultima acțiune a clubului

Nicu Savin

Publicat 06/04/2023 la 16:19 GMT+3

Kylian Mbappe a fost scos din sărite de oficialii lui PSG, după un videoclip postat pe site-ul oficial, cu scopul de a promova reînnoirea abonamentelor pentru sezonul viitor. Atacantul a transmis un mesaj dur la adresa clubului, dând de înțeles că i-a fost folosită imaginea fără acordul său.

Kylian Mbappé avant France-Argentine, le 18 décembre 2022

Credit imagine: Getty Images

PSG a ratat aproape toate obiectivele în acest sezon, iar în ultima vreme știrile negative despre clubul parizian țin tot mai mult prima pagină în publicațiile internaționale. Posibila plecare a lui Messi a fost în ultimele zile subiectul cel mai dezbătut, dar acum oficialii clubului au de gestionat o situație și mai delicată.
Kylian Mbappe, starul numărul unu al parizienilor, a lansat un atac dur la adresa conducerii (cel puțin a departamentului de marketing), din cauza unui clip postat pe conturile oficiale. Ieri, parizienii au publicat un videoclip pentru a promova reînnoirea abonamentelor pentru sezonul următor, iar Mbappe a fost singurul nume important ca protagonist. Sporadic, în video-ul respectiv apar Donnarumma sau Hakimi, dar nu e nici urmă de Messi, Neymar, Sergio Ramos sau căpitanul Marquinhos.

Mbappe, critici dure la adresa conducerii lui PSG

Francezul a fost personajul principal al videoclipului și a susținut un monolog în care își conferă în special atașamentul față de suporteri. Atacantul a fost extrem de furios din acest motiv și nu a ezitat să-li manifeste public nemulțumirea. Într-un mesaj postat pe contul personal de Instagram, starul a spus că nu este de acord cu acest videoclip și a subliniat că PSG nu înseamnă doar Mbappe.
"Tocmai am văzut campania de reînnoire a abonamentelorla club pentru sezonul 2023-2024. În niciun moment nu am fost informat despre conținutul acesteia de către interlocutorul meu. A părut un interviu de bază pentru site-ul clubului. Nu sunt de acord cu acest videoclip. De aceea lupt pentru drepturile mele individuale de imagine. PSG este un club grozav și o familie grozavă, dar cu siguranță nu este Kylian Saint-Germain", a scris Mbappe.
În momentul în care a semnat prelungirea contractului cu PSG, presa franceză a scris că atacantului îi aparțin în totalitate drepturile sale de imagine. Ca atare, el ar fi trebuit să fie informat ori de câte ori PSG dorește să-i folosească imaginea în orice scop. Cu toate acestea, așa cum recunoaște însuși fotbalistul, acest lucru nu s-a întâmplat la ultima acțiune de markenting. PSG este din nou pusă într-o situație dificilă, iar reacția publică a lui Mbappe nu face decât să întărească ideea că la clubul parizian este o mare debandadă, care ar putea avea urmări serioase în viitorul apropiat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo