Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucien Favre a dezvăluit cum l-a impresionat Rareș Ilie: "E un tânăr cu mare potențial"

Bianca Dumitru

Publicat 19/07/2022 la 12:06 GMT+3

Rareș Ilie a făcut deja primul antrenament ca jucător al lui Nice. Antrenorul francezilor, Lucien Favre, a dezvăluit cum l-a impresionat fostul fotbalist de la Rapid.

Lucien Favre (Nice)

Credit imagine: Getty Images

Rareș Ilie a devenit săptămâna trecută jucătorul lui Nice, după ce francezii au ajuns la un acord cu cei de la Rapid pentru transferul său.
Românul a efectuat deja primul antrenament ca jucător al echipei din Ligue 1, iar antrenorul său a vorbit despre ce l-a impresionat la fostul fotbalist al Rapidului.
Lucien Favre a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre cum l-a descoperit pe Rareș Ilie și despre care sunt calitățile pe care le apreciază la tânărul mijlocaș.
"L-am văzut cum conduce mingea, nu are nicio problemă, ci mai degrabă o ușurință. Are curaj, driblează și marchează. Cum l-am descoperit? Intru pe internet, urmăresc meciuri, sunt sunat de oameni care îmi vorbesc despre jucători.
Analizez foarte mult pentru că am nevoie să îmi pregătesc echipa. Dacă m-aș fi dus la Gladbach, poate l-aș fi luat acolo. E un băiat bun, un tânăr cu mare potențial", a declarat Lucien Favre.
Rămâne de văzut dacă antrenorul va alege să-l păstreze în lot pe Rareș Ilie sau dacă va decide să-l trimită la o echipă la care ar avea șanse să joace mai mult, respectiv să-l împrumute în liga a doua elvețiană, la Lausanne.
Citește și:

Rareș Ilie, după primul antrenament la Nice

La începutul acestei săptămâni, Rareș Ilie a susținut primul antrenament sub comanda lui Lucien Favre, care l-a prezentat pe român grupului.
După sesiunea de pregătire, în care a reușit câteva execuții interesante, fotbalistul de 19 ani a oferit și primele declarații pentru clubul din Ligue 1. Mijlocașul a vorbit despre cum s-a simțit la antrenament și despre primul prieten pe care și l-a făcut în lotul lui Favre.
"A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.
Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine", a declarat Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo