Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a dat cărțile pe față despre relația cu Neymar și "cazul vrăjitorului" angajat de Pogba

Nicu Savin

Publicat 06/09/2022 la 12:03 GMT+3

Kylian Mbappe a stat de vorbă cu presa înainte de super-duelul dintre PSG și Juventus din Champions League, iar starul francez a vorbit în premieră despre relația sa cu Neymar sau despre scandalul pornit de fratele lui Pogba, în care acesta suține că mijlocașul torinezilor ar fi plătit un vrăjitor african pentru a-i face rău atacantului.

Neymar & Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kilian Mbappe a avut un start de sezon perfect, reușind să marcheze de 7 ori în primele 5 etape din Ligue 1. În această seară, starul lui PSG va avea ocazia să-și îmbunătățească cifrele și în Champions League, campioana Franței urmând să-și înceapă aventura europeană contra lui Juventus, pe Parc de Princes.
Prezent la conferința de presă de dinaintea meciului, Mbappe nu a putut evita întrebările legate de cele două episoade tensionate în care a fost implicat recent. Primul dintre ele s-a referit la cearta sa cu Neymar din timpul meciului cu Montpellier, când cei doi au avut o discuție aprinsă pentru executarea unui penalty.
Citește și:

Mbappe: "Am foarte mult respect pentru jucătorul Neymar"

Ulterior s-a demonstrat că starurile parizienilor au trecut peste incident, iar Mbappe a ținut să sublinieze că există un respect deosebit între el și Neymar. Totuși, declarațiile francezului au lăsat să se înțeleagă că nu are o relație foarte apropiată cu brazilianul, dar pe teren cei doi conlucrează excelent pentru binele echipei.
"Este al șaselea an când joc alăturide Neymar. Am avut mereu o relație bazată pe respect, dar uneori au fost momente mai reci. Este natura relației noastre. Am foarte mult respect pentru jucătorul Neymar. Când ai doi jucători cu un caracter atât de puternic, ai momente de genul ăsta, dar întotdeauna relația noastră este bazată pe respect, în interesul lui PSG", a spus Mbappe, citat de Marca.
Al doilea caz controversat în care a apărut numele lui Mbappe în trecutul apropiat a fost scandalul dintre Paul Pogba și fratele său. Mathieu Pogba a făcut o serie de acuzații grave la adresa mijlocașului de la Juventus, printre care și aceea că ar fi angajat un vrăjitor african pentru a-i face rău lui Mbappe prin intermediul magiei negre.
Presa din Franța a scris că Mbappe i-a cerut explicații lui Pogba despre acest subiect. Vorbind despre caz, atacantul lui PSG a ținut să precizeze că are deplină încredere în coechipierul său de la echipa națională.
"În acest moment prefer să am încredere în cuvântul unui coechipier. Astăzi este cuvântul lui împotriva fratelui său, voi avea încredere în coechipierul meu. Nu este momentul să adaug nimic, sunt destul de departe de toate aceste aspecte", a adăugat Mbappe.
Mbappe și Pogba nu vor fi adversari în duelul dintre PSG și Juventus, deoarece mijlocașul este accidentat. Acesta va fi supus unei operații, dar specialiștii anticipează că se va recupera la timp pentru a participa la Campionatul Mondial din Qatar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo