Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O echipă din Ligue 1 este pe urmele lui Ionuț Radu. Unde ar putea ajunge portarul român

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/01/2023 la 11:25 GMT+2

Ionuț Radu nu va mai continua din această iarnă la Cremonese, unde a stat vreme de doar jumătate de sezon. În acest context, portarul român va trebui să își caute un nou angajament pentru 2023, iar una dintre primele ocupante din Ligue 1 ar fi interesată de serviciile sale.

Ionuț Radu (Cremonese)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
După doar jumătate de sezon la Cremonese, Ionuț Radu nu a reușit să se impună, așa că în această iarnă ar putea pleca sub formă de împrumut la o altă formație.
O accidentare suferită la cot l-a făcut pe acesta să nu mai intre în planurile antrenorului, așa că italianul Marco Carnesecchi a preluat locul său între buturi. Cum evoluțiile au fost unele convingătoare, Radu a avut șanse și mai puține de a evolua, așa că în această pauză de mercato s-ar putea transfera de la nou-promovată.
Se pare că o formație din Ligue 1 este deja interesată de serviciile sale, acolo unde internaționalul român ar putea ajunge sub formă de împrumut până la finalul actualului sezon.
CITEȘTE ȘI:

Ionuț Radu ar putea fi adversarul lui Messi și Mbappe

Ionuț Radu pare să aibă zilele numărate la Cremonese, așa că în această iarnă va face cel mai probabil mutarea la o altă formație.
Potrivit jurnaliștilor de la Tuttomercatoweb, Lorient, ocupanta locului 6 din prima ligă franceză, este echipa care ar fi interesată de serviciile sale pentru perioada următoare.
Cel mai probabil acesta ar urma să fie împrumutat pentru următoarele șase luni, urmând ca la finele sezonului oficialii francezi să decidă dacă Radu va rămâne sau nu în Ligue 1.
În actualul sezon, Radu a început titular în poarta celor de la Cremonese. A strâns 10 prezențe până în luna septembrie, atunci când s-a accidentat, iar până în prezent nu a mai reintrat în planurile antrenorului.
Oscar Damiani, agentul său, a anunțat că un transfer este iminent în această pauză de mercato, însă nu a precizat deocamdată și o destinație în ceea ce îl privește pe portarul român.
"Radu nu va rămâne la Cremonese. Clubul a făcut anumite alegeri, dar el merită să joace și de aceea vedem care ar putea fi cea mai bună soluție pentru a putea juca meci de meci. Este un mare portar și merită să aibă un rol important", a spus acesta, potrivit InterNews.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo