Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Până la oficializarea transferului lui Dembele, PSG a adus alt jucător de la Barcelona

Cristian Mihală

Publicat 31/07/2023 la 12:39 GMT+3

Paris Saint Germanin a confirmat că l-a transferat pe portarul spaniol Arnau Tenas, de la Barcelona. Acesta va ajunge pe Parc des Princes din postura de jucător liber de contract.

Arnau Tenas (FC Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

PSG s-a înțeles cu Ousmane Dembele pentru un contract valabil pe 5 ani, francezul urmând a primi un salariu uriaș, de 16 milioane de euro/an. Campioana Franței îi va plăti atacantului de bandă clauza de reziliere, cifrată la 50 de milioane de euro.
În așteptarea oficializării mutării, gruparea de pe Parc des Princes a realizat un alt transfer de la gruparea catalană. PSG a anunţat că a semnat un contract pe trei ani cu portarul spaniol Arnau Tenas, în vârstă de 22 de ani.
"Sunt încântat să mă alătur acestui mare club şi să fac parte din marea familie a portarilor lui Paris Saint-Germain", a declarat Arnau Tenas într-un comunicat dat publicităţii de noul său club, la care evoluează şi compatriotul său Sergio Rico, spitalizat din luna mai în urma unui accident de călărie.
PSG a reamintit că Tenas s-a alăturat clubului catalan în 2000 şi a devenit una din piesele de bază ale echipei de rezerve, al cărei căpitan a fost în sezonul trecut.
"Din sezonul 2020-2021 el a fost convocat cu regularitate la echipa profesionistă", a mai spus PSG, care a adăugat că Tenas este şi campion european cu echipa Under-19 a Spaniei în 2019 şi vicecampion european de tineret anul acesta.
Evident, el nu va fi o variantă pentru titularizare, în contextul în care echipa îl are pe Gianluigi Donnarumma, dar este un goalkeeper de rezervă valoros, care poate să ofere siguranță, dacă italianul se accidentează.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo