Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG îi pregătește o nouă ofertă lui Messi! Care sunt cerințele argentinianului pentru a rămâne la Paris

Bianca Dumitru

Publicat 21/03/2023 la 19:38 GMT+2

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la finalul acestui sezon, iar viitorul său este incert după ce argentinianul ar fi refuzat prima ofertă a parizienilor. Jurnaliștii din Spania au anunțat acum că parizienii îi pregătesc o nouă ofertă, în acord cu cerințele fotbalistului.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi nu și-a prelungit până acum contractul cu PSG, club căruia i-a refuzat prima ofertă, iar înțelegerea dintre cele două părți expiră în vară, astfel că speculațiile despre viitorul argentinianului se înmulțesc pe zi ce trece în presa internațională.
Pe urmele fotbalistului de 35 de ani se află Inter Miami, Al-Hilal și Al Ittihad, dar Messi nu vrea să plece din Europa la finalul acestui sezon, astfel că reprezentanții săi continuă negocierile cu cei de pe Parc des Princes.
Potrivit jurnaliștilor publicației catalane Sport, oficialii campioanei din Ligue 1 îi pregătesc acum lui Messi o nouă ofertă, care să corespundă cerințelor sale. Concret, starul argentinian a cerut ca lotul să se întărească pentru a se putea lupta pentru cele mai importante trofee în noul sezon.
La întâlnirea pe care agentul lui Messi, tatăl său Jorge, a avut cu Luis Campos, directorul sportiv al parizienilor nu a oferit prea multe garanții că vor fi aduși fotbaliști de top la PSG.
Astfel, conform sursei citate, șefii de pe Parc des Princes își regândesc acum proiectul, fiind hotărâți să îi asigure lui Leo tot ceea ce își dorește pentru a continua la Paris. Argentinianul este considerat esențial pentru PSG în vederea îndeplinirii obiectivului suprem: câștigarea trofeului Champions League.
După ce vor contura noua ofertă pentru prelungirea contractului lui Messi, oficialii clubului din Ligue 1 vor avea o nouă întâlnire cu reprezentanții fotbalistului.
Citește și:

MESSI SE SIMTE CA ACASĂ LA PARIS

În ultimele săptămâni, jurnaliștii din Spania au susținut că Messi are drept prioritate rămânerea în Europa, iar ca soluție de back up SUA și Arabia Saudită, unde condițiile financiare sunt excepționale. De pe lista lui de priorități e ștearsă complet, cel puțin pentru moment, o revenire la Newells Old Boys.
Recent, argentinianul a dat și un indiciu important despre viitorul său, dezvăluind într-un interviu acordat înainte de returul cu Bayern Munchen că s-a adaptat excelent la Paris și că se simte în capitala Franței "ca acasă".
"Mă simt excelent la PSG. Primul an m-a costat mult, pentru că a trebuit să mă adaptez la Paris, dar acum mă simt bine, sunt confortabil cu ce trăiesc la club și în oraș. Mă bucur mult, iar acest sezon l-am început diferit față de primul, cu mult entuziasm", a declarat atunci Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo