Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, pe urmele unui star din Premier League. Cine este jucătorul de talie mondială dorit de Galtier

Andrei Nicolae

Publicat 29/08/2022 la 22:10 GMT+3

Paris Saint-Germain dorește în continuare să își întărească lotul pentru a-și îndeplini obiectivele, iar parizienii au mai multe ținte în vizor. Trupa din hexagon monitorizează în prezent situația lui N’Golo Kante, campionul mondial din lotul celor de la Chelsea.

Hakim Ziyech of Chelsea celebrates with teammates Reece James, Ngolo Kante and Kurt Zouma after scoring their team's first goal during the UEFA Champions League Round of 16 match between Chelsea FC and Atletico Madrid at Stamford Bridge on March 17, 2021

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul francez se află în ultimul an de contract cu gruparea londoneză, iar parizienii au început deja să analizeze în detaliu situația jucătorului din Premier League, potrivit The Times. PSG și-a exprimat admirația față de Kante din trecut, însă la anul trupa din hexagon poate face o ofertă oficială pentru starul din Premier League.
Situația francezului la Chelsea este în prezent sub semnul întrebării, deoarece londonezii nu au înaintat momentan vreo ofertă de prelungire a contractului. Londonezii vor lua în considerare mai multe aspecte când vor decide viitorul francezului, precum vârsta sa, salariul, dar și rezistența sa la accidentări, lucru anunțat chiar de Thomas Tuchel.
Campionul mondial din 2018 a ratat partidele londonezilor cu Leeds și Leicester din cauza unei probleme la coapsă și există discuții cu privire la o revenire a sa abia în octombrie.
"Nu, nu poți [să nu iei în considerare accidentările lui Kante]. Trebuie să te gândești la tot ce este pe masă, potențialul lui, influența sa și calitatea sa. Dar pe masă este și vârsta sa, salariul său și situația sa cu accidentările. De acolo construiești o întreagă imagine și încerci să găsești o soluție", a declarat tehnicianul neamț, citat de Daily Mail.
Citește și:

Tuchel îi recunoaște valoarea lui Kante

Antrenorul de pe Stamford Bridge a vorbit în trecut și despre impactul pe care îl are absența lui Kante asupra echipei, iar Tuchel este conștient de calitățile mijlocașului său.
"Pur și simplu face jucătorii din jurul său mai buni. Oferă ceva foarte unic și nu uitați că insuflă o încredere pe care nu o poți măsura. De acea este un jucător de bază pentru jucătorii de bază, este foarte important să fie pe teren și să aibă un impact."
Kante a absentat și în sezonul trecut de la câteva meciuri disputate de londonezi, fie din cauza unei probleme la genunchi, fie deoarece a fost depistat pozitiv la testele de Covid-19. Francezul a adunat 262 de partide în tricoul lui Chelsea, perioadă în care a marcat 13 goluri și a oferit 15 pase decisive.
Mijlocașul a fost un jucător de bază în echipa londonezilor care a cucerit titlul de campioană în 2017, trofeul UEFA Champions League în 2021, sau Europa League în 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo