Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul antrenor al lui Bayern e ca și semnat! Anunțul făcut de Fabrizio Romano după meciul cu Real Madrid din UCL

Andrei Nicolae

Publicat 01/05/2024 la 10:49 GMT+3

Bayern Munchen nu va mai conta pe serviciile lui Thomas Tuchel din sezonul viitor, după o campanie modestă făcută de antrenorul neamț, care mai speră doar la Liga Campionilor în acest sezon. Potrivit ultimelor informații oferite de Fabrizio Romano, bavarezii sunt extrem de aproape să ajungă la un acord cu Ralf Rangnick, selecționerul Austriei.

Bayern-Trainer Thomas Tuchel

Credit imagine: SID

Bayern Munchen nu a avut un sezon 2023/24 destul de bun, iar acest lucru s-a văzut clar în rezultatele echipei. Bavarezii au pierdut pentru prima dată după 11 titlul de campioană în detrimentul lui Bayer Leverkusen, la capătul unei campanii extrem de modeste a elevilor lui Tuchel, la care se adaugă eliminarea din Cupa Germaniei.
Astfel, oficialii clubului s-au decis să îl înlăture pe Thomas Tuchel de la "cârma" echipei începând cu sezonul viitor, pentru a aduce un nou antrenor. Tehnicianul neamț are șanse însă să își mai salveze sezonul dacă va câștiga Liga Campionilor. Marți seara, trupa din Bavaria a remizat pe teren propriu cu Real Madrid, astfel că totul se va decide peste o săptămână pe Santiago Bernabeu.
Chiar dacă va câștiga UCL, Tuchel tot va fi dat afară, iar în ultima perioadă Bayern a căutat un înlocuitor pentru el. De-a lungul sezonului s-au vehiculat nume precum Julian Nagelsmann, Xabi Alonso sau chiar Zinedine Zidane, însă se pare că aceste variante nu au rămas mult timp "în picioare". Primul menționat a ales să își prelungeacă înțelegerea cu naționala Germaniei, al doilea va continua pe banca lui Leverkusen, în timp ce zvonurile despre "Zizou" au dispărut.
Citește și:

Ralf Rangnick, ca și semnat de Bayern Munchen

Potrivit ultimelor informații oferite de Fabrizio Romano, cel mai bun jurnalist în materie de transferuri, Bayern se află în discuții extrem de avansate cu Ralf Rangnick, fostul antrenor al lui Manchester United și actulul selecționer al Austriei. Cele două tabere sunt extrem de aproape să ajungă la un acord, după ce au ajuns la un consens privind proiectul de viitor al echipei și implicarea lui Rangnick la nivelul clubului.
În plus, președintele lui Bayern, Herbert Hainer, a confirmat și el tratativele cu Rangnick și a transmis la rândul său că se află în discuții avansate. Astfel, tot ce rămâne de văzut este când va anunța formația din Bundesliga numele celui care va prelua echipa din vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo