Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rareș Ilie ar putea debuta duminică în Ligue 1! Românul, în lotul lui Nice pentru meciul cu Toulouse

Bianca Dumitru

Actualizat 06/08/2022 la 21:29 GMT+3

Rareș Ilie este aproape de debutul oficial la Nice. Românul a fost inclus în lotul lui Lucien Favre pentru meciul cu Toulouse, din prima etapă a noului sezon de Ligue 1.

Rareș Ilie (Nice)

Credit imagine: Twitter

Rareș Ilie a devenit în această vară primul jucător român care ajunge să îmbrace tricoul lui Nice. Fotbalistul de 19 ani a debutat deja în echipa lui Lucien Favre, fiind folosit în două partide de pregătire, contra celor de la AS Roma și Torino, reușind și o pasă de gol.
În urma prestațiilor avute, românul l-a convins pe antrenorul francezilor că merită să facă parte din lotul echipei pentru meciul din prima etapă a sezonului 2022/23 din Ligue 1.
Astfel, Rareș Ilie a fost inclus în lot de Favre pentru partida cu Toulouse, care va avea loc duminică, de la ora 14:00. Alături de român, și Kasper Schmeichel și Aaron Ramsey fac parte din lotul lui Nice.
Citește și:

Rareș Ilie s-a acomodat la Nice

Fostul jucător al lui Rapid a fost transferat de Nice cu 5 milioane de euro și a fost folosit de Lucian Favre în această vară în două partide amicale. Rareș Ilie a avut ocazia să vorbească despre noua sa echipă într-o conferință de presă organizată de gruparea din Hexagon.
"Am găsit o echipă bună, colegii m-au primit foarte bine, chiar mai bine decât mă așteptam. Mi-am făcut prieteni. Orașul e frumos. Acum sunt concentrat pe începutul de sezon.
Am urmărit câteva meciuri din Ligue 1 la televizor, în România. Cunoșteam câțiva fotbaliști precum Dante, care e unul dintre cei mai experimentați jucători, eu sunt tânăr.
De când am ajuns aici am aflat mai multe despre istoria clubului și am descoperit un club extraordinar", a dezvăluit internaționalul român, despre a cărui pregătire mentală a vorbit psihologul Andreas Hniatiuc, în exclusivitate pentru Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo