Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olympique Lyon și-a demis antrenorul după 4 etape! Ce declarase Laurent Blanc în urmă cu doar câteva zile

Bianca Dumitru

Publicat 11/09/2023 la 16:52 GMT+3

Olympique Lyon, echipă aflată pe ultimul loc în clasamentul din Ligue 1 după 4 etape, l-a demis astăzi pe Laurent Blanc. Tehnicianul se afla pe banca formației de pe Parc Olympique Lyonnais de 11 luni.

Laurent Blanc lors de la défaite de Lyon face à Montpellier

Credit imagine: Getty Images

Olympique Lyon a avut un start dificil de sezon, fiind pe ultimul loc în clasamentul din Ligue 1, cu un singur punct acumulat după primele 4 etape.
OL a pierdut duelurile cu Strasbourg (2-1), Montpellier (1-4) și PSG (1-4), obținând singurul său punct după remiza cu Nice (0-0).
Recent, antrenorul celor de la Lyon, Laurent Blanc, i-a spus unui reporter că soluția pentru ca echipa să se îmbunătățească ar fi schimbarea băncii tehnice.
Astăzi, oficialii clubului par să-i fi luat recomandarea în serios pentru că au decis să-l demită, anunțul fiind făcut de jurnaliștii francezi.
În acest moment, favorit să-i ia locul este antrenorul echipei U19 a celor de la Olympique Lyon, care va fi interimar până la găsirea unui înlocuitor permanent.
Citește și:

Laurent Blanc, 14 trofee în Franța

Laurent Blanc este unul dintre cei mai de succes antrenori din fotbalul francez din ultimii 20 de ani. Tehnicianul, care a stat pe banca celor de la Bordeaux și PSG, a câștigat 4 titluri în Ligue 1, 4 Cupe ale ligii, o Cupă a Franței și 5 Supercupe.
Blanc, în vârstă de 57 de ani, a cucerit de două ori și titlul de Antrenorul francez al anului.
În sezonul precedent, Laurent Blanc a dus-o pe Olympique Lyon până pe locul 7 în clasament, cu 62 de puncte, echipa ajungând și până în semifinalele Cupei Franței.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo