Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG pregătește o ultimă întâlnire cu Mbappe! Francezul ar putea fi "lovitura finală a lui Perez"

Bianca Dumitru

Publicat 09/08/2023 la 13:15 GMT+3

Viitorul lui Kylian Mbappe este în continuare incert, însă atacantul este din ce în ce mai mult asociat cu o mutare la Real Madrid încă din acest sezon. PSG vrea să scape de imaginea francezului și se pregătește pentru o ultimă discuție cu el și reprezentanții săi.

PSG droht an der Causa Mbappé zu zerbrechen

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Kylian Mbappe este în continuare incert, însă atacantul este din ce în ce mai mult asociat cu o mutare la Real Madrid încă din acest sezon. PSG vrea să scape de imaginea francezului și se pregătește pentru o ultimă discuție cu el și reprezentanții săi.
Kylian Mbappe este pe picior de plecare de la PSG, în ciuda dorinței sale de a mai rămâne pe Parc des Princes până la încheierea contractului său în 2024. Parizienii vor să îl vândă pe atacant cât mai repede pentru a nu-l pierde gratis anul viitor, iar singura echipă care ar fi pe placul campionului mondial din 2018 pare să fie Real Madrid.
Viitorul francezului nu a fost încă stabilit, ținând cont că echipa din La Liga nu s-a afișat cu nicio ofertă, însă cele mai multe voci îl dau pe Mbappe pe Santiago Bernabeu încă din această vară.
PSG pare să se fi resemnat în ceea ce-l privește pe atacantul de 24 de ani, luând deja măsuri pentru a scăpa de imaginea acestuia. Cu toate astea, potrivit jurnalistului spaniol Ramon Alvarez de Mon, conducerea campioanei din Ligue 1 va avea o întâlnire cu Mbappe în următoarele zile pentru a pune capăt contractului dintre cele două părți.
Fabrizio Romano a anunțat că cei de la PSG continuă să creadă că fotbalistul are un acord cu șefii lui Real Madrid, convingere care i-a înfuriat, făcându-i să se gândească să depună o plângere la FIFA, chiar dacă aceasta nu ar putea ajunge prea departe din cauza lipsei de probe.
Jurnalistul Julien Laurens a notat, la rândul său, că decizia lui Kylian Mbappe este luată de mult timp și că nu există nimic, "nici toți banii din lume", care să-l facă să se răzgândească în ceea ce privește prelungirea contractului cu PSG.
Conform informațiilor celor de la Marca, transferul atacantului ar putea fi "lovitura finală a lui Florentino Perez", care vrea să-i obțină semnătura în încercarea lui de a plasa clubul blanco drept lider în fotbalul internațional.
Citește și:

REAL MADRID, PREGĂTITĂ DE NEGOCIERILE CU PSG

Conform presei din Spania, "galacticii" se pregătesc pentru a începe negocierile cu reprezentanții campioanei din Ligue 1. Jurnaliștii de la Sport.es au notat că madrilenii nu vor să se grăbească pentru a fi cât se poate de siguri că vor ajunge la un acord cu cei de la PSG, intenționând să le forțeze mâna.
Astfel, Florentino Perez și-a făcut un plan foarte bine pus la punct, potrivit căruia momentul ideal pentru care Real Madrid să facă o ofertă este la jumătatea acestei luni, cu două săptămâni înainte de încheierea perioadei de mercato.
Șefii de pe Bernabeu consideră, astfel, că francezii vor fi obligați să-și reducă pretențiile dacă vor vrea să nu-l piardă gratis pe Mbappe vara viitoare.
PSG își dorea să încaseze 200 de milioane de euro pentru transferul atacantului de 24 de ani, dar această sumă ar putea să scadă pentru ca mutarea să se realizeze în următoarele săptămâni.
În caz contrar, fiind puțin probabil ca Real Madrid să accepte să plătească atât de mult pentru un fotbalist care mai are doar un an de contract, Mbappe ar putea fie să-și petreacă sezonul 2023/24 fără să joace, fie să fie "iertat" și inclus în lotul lui Luis Enrique.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo