Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză ABSOLUTĂ! PSG i-a mărit prețul lui Mbappe, cu 10 zile înainte de finalul perioadei de mercato

Bianca Dumitru

Publicat 22/08/2023 la 08:49 GMT+3

"Telenovela" Kylian Mbappe continuă să își desfășoare episoadele în această fereastră de transferuri. Deși toată lumea se aștepta ca PSG să își reducă pretențiile financiare odată cu apropierea de ultima zi a mercato-ului, presa internațională a anunțat că parizienii vor mai mulți bani în schimbul atacantului.

Kylian Mbappé durante el Toulouse-PSG

Credit imagine: Getty Images

Subiectul "Mbappe" a fost și este în continuare unul dintre cele mai discutate din această vară, iar zvonurile privindu-l pe starul parizian continuă să apară. În weekend, presa internațională a lansat mai multe zvonuri privind viitorul atacantului.
Francezii au scris că acesta ar lua în calcul, în cele din urmă, prelungirea înțelegerii cu PSG, în timp ce jurnaliștii din Germania au notat că Real Madrid va face o ofertă pentru Mbappe la sfârșitul acestei perioade de mercato.
Cele mai multe voci importante din presa din Europa se așteptau ca PSG să-și reducă pretențiile financiare în ultimele zile ale perioadei de mercato pentru a reuși să-l transfere pe atacant în această vară, astfel încât să nu-l piardă gratis anul viitor.
Suma inițială cerută în schimbul lui Mbappe a fost de 200 de milioane de euro, sumă pe care e greu de crezut că vreun club european o va plăti acum, pentru un fotbalist care mai are doar un an de contract.
Cu toate astea, potrivit celor de la As.com, PSG a decis la începutul acestei săptămâni, cu circa 10 zile înainte de închiderea ferestrei de transferuri, că nu-i va da drumul lui Mbappe pentru mai puțin de 250 de milioane de euro.
Aceasta ar fi poziția adoptată de șefii din Qatar, care sunt conștienți de riscul de a-l pierde gratuit vara viitoare. Conform sursei citate, deși au mărit prețul, qatarezii așteaptă în continuare o ofertă de la Real Madrid, fiind surprinși de faptul că "galacticii" nu au dat niciun semn până acum.
Rămâne de văzut dacă vicecampioana Spaniei va fi dispusă să înceapă, în noile condiții, negocierile cu PSG, mai ales ținând cont de faptul că fotbalistul a dat de înțeles de mai multe ori că vrea să-și ducă înțelegerea cu parizienii la bun sfârșit.
Citește și:

TRANSFERUL LUI MBAPPE DEPINDE DE PROMISIUNEA FĂCUTĂ LUI AL-KHELAIFI

La începutul acestei săptămâni, jurnalistul Ramon Alvarez de Mon a scris că Mbappe nu vrea să plece de pe Parc des Princes fără ca PSG să încaseze o sumă de bani în schimbul lui. Astfel, el nu își va duce contractul la bun sfârșit, urmând a pleca în această vară.
Refuzurile repetate ale fotbalistului la ofertele parizienilor de prelungire a înțelegerii ar fi o strategie pentru ca echipa să-l vândă în actuala perioadă de mercato. Rămâne de văzut, însă, dacă Real Madrid va face o ofertă, "galacticii" așteptând, conform sursei citate, un semn.
"Kylian Mbappe i-a promis lui Nasser Al-Khelaifi că nu va pleca fără să existe vreo compensație pentru Paris Saint-Germain. În acest fel, nu-și va duce contractul până la final, în 2024, pentru ca apoi să plece liber.
Dacă Mbappe le spune francezilor că nu are de gând să reînnoiască, scenariul unui transfer capătă mai multă putere. El a respins deja mai multe oferte de reînnoire în ultimele luni.
Cei de la Real Madrid nu vor face nicio ofertă, decât dacă li se va cere direct de la Paris să facă acest lucru. Ei așteaptă un semn", a notat corespondentul celor de la Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo