Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a răbufnit la adresa fanilor lui Liverpool: "Puteți să vă opriți din a cânta rahatul ăla?!"

Bianca Dumitru

Publicat 21/08/2023 la 12:13 GMT+3

Liverpool s-a impus în weekend pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața celor de la Bournemouth, într-un meci din a doua etapă a noului sezon de Premier League. În timpul meciului, Jurgen Klopp a răbufnit, strigându-le fanilor să nu mai cânte melodia care îi este dedicată.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Eurosport

Liverpool a obținut în weekend prima victorie din noul sezon de Premier League, impunându-se pe teren propriu în fața celor de la Bournemouth, scor 3-1.
În momentul în care golurile lui Luis Diaz, Mohamed Salah și Diogo Jota i-au adus lui Liverpool un avantaj de două goluri în fața adversarilor, suporterii au început să cânte "I Feel Fine", melodia dedicată lui Jurgen Klopp.
Acest lucru l-a deranjat pe antrenorul "cormoranilor", care a răbufnit la adresa fanilor, strigându-le să se oprească. "Puteți să nu mai cântați rahatul ăla? Puteți să vă opriți?!", s-a auzit din partea lui Klopp.
Reacția tehnicianul are la bază o dorință pe care și-a exprimat-o încă din sezonul precedent, când germanul le-a cerut suporterilor să aștepte finalul meciurilor pentru a cânta acea melodie.
"Trebuie să o spun, îi iubesc pe toți, dar nu vreau să cânte melodia pe care mi-o dedică. Dacă vor să o cânte, să o cânte după meci, în baruri, oriunde. Pentru că întotdeauna e ca și cum jocul s-a terminat. Conducem cu 3-0 și aud 'I'm so glad that Jurgen is a Red'. Meciul nu s-a terminat!", a spus Klopp în mai.
Totul ar fi pornit de la o superstiție a antrenorului, care nu vrea ca fotbaliștilor să le fie indusă părerea că soarta meciului este rezolvată și că se pot relaxa.
Citește și:

Versurile cântecului "I Feel Fine", dedicat lui Jurgen Klopp

I'm so glad that Jurgen is a Red.
I'm so glad he delivered what he said.
Jurgen said to me, you know. We'll win the Premier League, you know. He said so.
I'm in love with him and I feel fine.
I'm so glad that Jurgen is a Red.
I'm so glad he delivered what he said.
Jurgen said to me, you know. We'll win the Premier League, you know. He said so.
I'm in love with him and I feel fine.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo