Puternic afectată de pandemia de coronavirus, cu 14 cazuri la activ, Aston Villa nu s-a putut baza pe jucătorii experimentați în duelul cu Liverpool, fapt pentru care a folosit juniorii. Puștii de la tineret au fost la înălțime timp de o repriză, iar Louie Barry, care a trecut și pe la Barcelona (a petrecut acolo șase luni), a fost eroul gazdelor. Acesta, adus la stadion de părinți a reuşit să marcheze golul de 1-1 pentru gazde.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"Nu am mai fost niciodată atât de mândru de mine! Probabil că familia mea a strigat în faţa televizorului, când mingea a atins plasa. S-a întâmplat totul atât de repede. Sper să înscriu multe alte goluri. A fost o experienţă excelentă pentru noi", a declarat Barry, vizibil emoţionat, la finalul partidei cu Liverpool.
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31

Louie Barry, savuros după ce a aproape că și-a cedat tricoul de debut

Emoțiile debutului și-au spus cuvântul la final pentru Louie Barry, care a oferit faza zilei după meci, când i-a cerut lui Fabinho să facă schimb de tricouri. Cei doi au făcut schimb de tricouri, însă un membru din staff-ul lui Aston Villa a strigat la Barry mustrându-l că și-a cedat tricoul de debut, chiar în seara în care a și înscris unicul gol al gazdelor. Puștiul din echipa lui Delaney a fugit apoi prin tunel la Fabinho și i-a cerut tricoul înapoi.
Brazilianul i-a returnat tricoul de debut lui Barry pe tunel, în drum spre vestiare: "Aproape că am rămas fără tricou. Mi-am dat seama şi l-am luat înapoi. Tot creditul pentru Fabinho. Am rămas cu amândouă tricourile Am avut o experienţă bună la Barcelona (n.r. timp de şase luni), dar a trebuit să revin la clubul la care am crescut. Sunt înnebunit după Villa", a mai spus Barry.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Reacție genială a lui Ings după golul fabulos reușit în meciul cu Newcastle! "A fost un gol bun"
22/08/2021 LA 06:47
Premier League
Aston Villa, super-trasnferuri cu banii luați pe Jack Grealish de la Manchester City
06/08/2021 LA 08:46