Puternic afectată de pandemia de coronavirus, cu 14 cazuri la activ, Aston Villa nu s-a putut baza pe jucătorii experimentați în duelul cu Liverpool, fapt pentru care a folosit juniorii. Puștii de la tineret au fost la înălțime timp de o repriză, iar Louie Barry, care a trecut și pe la Barcelona (a petrecut acolo șase luni), a fost eroul gazdelor. Acesta, adus la stadion de părinți a reuşit să marcheze golul de 1-1 pentru gazde.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"Nu am mai fost niciodată atât de mândru de mine! Probabil că familia mea a strigat în faţa televizorului, când mingea a atins plasa. S-a întâmplat totul atât de repede. Sper să înscriu multe alte goluri. A fost o experienţă excelentă pentru noi", a declarat Barry, vizibil emoţionat, la finalul partidei cu Liverpool.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08

Louie Barry, savuros după ce a aproape că și-a cedat tricoul de debut

Emoțiile debutului și-au spus cuvântul la final pentru Louie Barry, care a oferit faza zilei după meci, când i-a cerut lui Fabinho să facă schimb de tricouri. Cei doi au făcut schimb de tricouri, însă un membru din staff-ul lui Aston Villa a strigat la Barry mustrându-l că și-a cedat tricoul de debut, chiar în seara în care a și înscris unicul gol al gazdelor. Puștiul din echipa lui Delaney a fugit apoi prin tunel la Fabinho și i-a cerut tricoul înapoi.
Brazilianul i-a returnat tricoul de debut lui Barry pe tunel, în drum spre vestiare: "Aproape că am rămas fără tricou. Mi-am dat seama şi l-am luat înapoi. Tot creditul pentru Fabinho. Am rămas cu amândouă tricourile Am avut o experienţă bună la Barcelona (n.r. timp de şase luni), dar a trebuit să revin la clubul la care am crescut. Sunt înnebunit după Villa", a mai spus Barry.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53