Oficialii clubului KRC Genk au explicat motivul pentru care au șters anunțul transferului lui Ianis Hagi de pe site-ul oficial la doar câteva minute după ce l-au publicat. Anunțul belgienilor fusese preluat deja de marile publicații din Marea Britanie, în frunte cu BBC.
Reprezentanții clubului belgian au declarat pentru BBC că "au acționat prematur" și că transferul nu este încă finalizat. Din acest motiv, belgienii au șters de pe site anunțul oficial, însă era deja prea târziu. Chiar și așa, transferul este foarte aproape să se definitiveze, ambele părți urmând a ajunge la un acord în privința lui Hagi Jr.
Ianis a fost împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în această vară, iar opțiunea de cumpărare este de 5 milioane de euro. Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00

Genk nu s-a putut folosi prea mult de "sperietoarea" Lazio în negocierile pentru Ianis Hagi

Lazio a fost extrem de interesată în ultima lună de serviciile lui Ianis Hagi, dar italienii s-au retras din cursă, înţelegând că mutarea nu e la mâna lor, depinzând de Rangers, care putea oricând să activeze clauza de transfer definitiv până la finalul împrumutului. Genk ar fi preferat varianta Lazio, care era dispusă să ofere o sumă mai mare, dar nici măcar nu s-a putut folosi prea mult de acest argument în discuţia cu Rangers.
Asta pentru că a doua clasată din Serie A s-a orientat deja către un alt jucător. Este vorba despre ghanezul de 20 de ani Mohammed Kudus, care evoluează acum la gruparea din Danemarca, Nordsjaelland. Ianis Hagi a plecat de la Viitorul la Genk în vara anului 2019, iar în ianuarie 2020 a ajuns la Rangers, sub formă de împrumut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33
Liga Națiunilor UEFA
Ilie Dumitrescu a desemnat cel mai bun jucător al României: "E singurul! Ceilalți n-au mișcat"
01/10/2022 LA 05:51