Spania s-a impus cu 1-0 la Atena, contra Greciei, dar stafful tehnic şi fanii au trecut prin mari emoţii cu Gavi. Acesta a primit o lovitură puternică în pomete şi, deşi faţa i s-a umflat, a vrut să continue. În cele din urmă Luis Enrique l-a schimbat cu Busquets, dar mijlocaşul va putea evolua duminică, împotriva Suediei.
Recuperarea lui e extrem de importantă, în contextul în care lotul Spaniei e decimat de accidentări, Gerard Moreno, Mikel Oyarzabal, Ansu Fati, Pedri sau Yeremi Pino fiind indisponibili
"Gavi e o bestie. Mi-a spus că vede dublu, dar că vrea să joace în continuare. I s-a umflat un pomete şi nu mai putea să vadă bine, dar acum e în regulă, a ţinut gheaţă şi s-a mai dezumflat", a spus Luis Ernique după meci.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mesaj emoționant după ce a părăsit naționala Spaniei! Ce i-a transmis succesorului său
IERI LA 17:05

Spania - Suedia, meci decisiv pentru calificarea directă la Mondial

Spania a avut noroc cu meciul rivalei din grupă, Suedia, care a cedat total neaşteptat în Georgia, scor 0-2. Astfel, ibericii au urcat pe primul loc în grupă şi le e suficient un egal la finalul acestei săptămâni pentru a obţine calificarea directă la Mondialul din Qatar.
Luis Enrique a reuşit să facă perfect schimbul de generaţii la naţională, iar fanii îl apreciază extrem de mult pentru ceea ce a realizat. În consecinţă, se aşteaptă la o atmosferă ca de vulcan duminică, la Sevilla, contra lui Forsberg&Co.
"Această echipă a depăşit multe dificultăţi şi acum primim doar sprijin din partea fanilor, care înţeleg ce muncă am depus ca să ajungem aici. Va fi iadul la Sevilla, cu Suedia, dar asta nu poate decât să mă bucure. De mult nu am simţit atât de mult sprijin pentru echipa naţională", a mai spus selecţionerul Spaniei.
CITEŞTE ŞI:
RĂDOI, ADIO ROMÂNIA! LISTA LUI BURLEANU: TREI VARIANTE DE SELECŢIONERI PENTRU FRF
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, reacție umilă după eliminarea Spaniei de la Cupa Mondială! "A fost vina mea!"
06/12/2022 LA 20:22
Cupa Mondială FIFA
"Spania moare la penalty-uri!" Reacția presei iberice după eliminarea echipei din optimi la Mondial
06/12/2022 LA 19:40