Fotbal

Man, întrebat despre plecarea lui Narcis Răducan. "Eu o dată sunt diamant, o dată sunt cel mai slab"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

FCSB

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
08/11/2019 la 09:45

Dennis Man a refuzat să comenteze cu subiect și predicat plecarea lui Narcis Răducan, dar a lăsat de înțeles că la FCSB oricine trebuie să se aștepte la decizii de genul acesta din partea conducerii.

Venit în locul lui Mihai Stoica, pe postul de director sportiv al roș-albaștrilor, Narcis Răducan a rezistat mai puțin de trei luni în funcție. Conducerea i-a reproșat că nu pune presiune pe arbitri și că nu l-a susținut pe Tănase care a obșinut ușor un penalty la ultimul meci.

Întrebat despre decizia conducerii, Dennis Man a încercat să evite un răspuns clar, în conferința de presă de dinainte de partida contra Botoșaniului.

Liga

Leo Messi este la un pas să ajungă la 1.000 de goluri create în carieră

PESTE 38 MINUTE

"Nu știu dacă sunt în măsură eu să vorbesc de acest lucru. Întrebați conducerea, ei sunt care iau deciziile de acest gen", a spus Man.

Dennis Man, despre presiunea de la FCSB

Totuși, fostul jucător al UTA-ei a lăsat de înțeles că astfel de schimbări nu ar trebui să mai surprindă, la FCSB. El însuși a experimentat situații delicate, chiar dacă e văzut drept unul din viitoarele produse de export ale clubului.

"O dată sunt diamant, o dată sunt cel mai slab. Asta este Steaua, știm cu toții la ce să ne așteptăm", a mai spus Man, care a explicat că nu își dorește să plece de la FCSB cu orice preț. Deși e de trei ani la formația roș-albastră, internaționalul e conștient că trebuie să mai crească înainte de a face pasul spre Vest. "Nu mă gândesc să plec, vreau să cresc de la meci la meci. Normal că fiecare dintre noi își dorește să plece la mai bine, dar nu am în cap să plec neapărat în viitorul apropiat", a mai spus mijlocașul ofensiv de bandă dreaptă.

Premier League

"Am fost amenințat cu moartea! Veneau mesaje din întreaga lume" Dezvăluirea făcută de Caballero

ACUM 32 MINUTE
Transfers

Liverpool, tot mai aproape de transferul visat! Klopp a negociat cu jucătorul pe Zoom

ACUM O ORĂ
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Leo Messi este la un pas să ajungă la 1.000 de goluri create în carieră

PESTE 38 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe