Venit în locul lui Mihai Stoica, pe postul de director sportiv al roș-albaștrilor, Narcis Răducan a rezistat mai puțin de trei luni în funcție. Conducerea i-a reproșat că nu pune presiune pe arbitri și că nu l-a susținut pe Tănase care a obșinut ușor un penalty la ultimul meci.
Întrebat despre decizia conducerii, Dennis Man a încercat să evite un răspuns clar, în conferința de presă de dinainte de partida contra Botoșaniului.
"Nu știu dacă sunt în măsură eu să vorbesc de acest lucru. Întrebați conducerea, ei sunt care iau deciziile de acest gen", a spus Man.
Cupa Mondială FIFA
Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"
ACUM 19 MINUTE

Dennis Man, despre presiunea de la FCSB

Totuși, fostul jucător al UTA-ei a lăsat de înțeles că astfel de schimbări nu ar trebui să mai surprindă, la FCSB. El însuși a experimentat situații delicate, chiar dacă e văzut drept unul din viitoarele produse de export ale clubului.
"O dată sunt diamant, o dată sunt cel mai slab. Asta este Steaua, știm cu toții la ce să ne așteptăm", a mai spus Man, care a explicat că nu își dorește să plece de la FCSB cu orice preț. Deși e de trei ani la formația roș-albastră, internaționalul e conștient că trebuie să mai crească înainte de a face pasul spre Vest. "Nu mă gândesc să plec, vreau să cresc de la meci la meci. Normal că fiecare dintre noi își dorește să plece la mai bine, dar nu am în cap să plec neapărat în viitorul apropiat", a mai spus mijlocașul ofensiv de bandă dreaptă.
Fotbal
VIDEO | Amicalul Hearts - Almeria, întrerupt după o bătaie generală între jucători! "A fost iadul"
ACUM 23 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tite, responsabil de accidentarea lui Gabriel Jesus? Cum se apără selecționerul
ACUM 33 MINUTE