Eurosport

Man, întrebat despre plecarea lui Narcis Răducan. "Eu o dată sunt diamant, o dată sunt cel mai slab"

Man, întrebat despre plecarea lui Narcis Răducan. "Eu o dată sunt diamant, o dată sunt cel mai slab"

08/11/2019 la 10:45Actualizare 08/11/2019 la 10:49

Dennis Man a refuzat să comenteze cu subiect și predicat plecarea lui Narcis Răducan, dar a lăsat de înțeles că la FCSB oricine trebuie să se aștepte la decizii de genul acesta din partea conducerii.

Întrebat despre decizia conducerii, Dennis Man a încercat să evite un răspuns clar, în conferința de presă de dinainte de partida contra Botoșaniului.

"Nu știu dacă sunt în măsură eu să vorbesc de acest lucru. Întrebați conducerea, ei sunt care iau deciziile de acest gen", a spus Man.

Dennis Man, despre presiunea de la FCSB

Totuși, fostul jucător al UTA-ei a lăsat de înțeles că astfel de schimbări nu ar trebui să mai surprindă, la FCSB. El însuși a experimentat situații delicate, chiar dacă e văzut drept unul din viitoarele produse de export ale clubului.

"O dată sunt diamant, o dată sunt cel mai slab. Asta este Steaua, știm cu toții la ce să ne așteptăm", a mai spus Man, care a explicat că nu își dorește să plece de la FCSB cu orice preț. Deși e de trei ani la formația roș-albastră, internaționalul e conștient că trebuie să mai crească înainte de a face pasul spre Vest. "Nu mă gândesc să plec, vreau să cresc de la meci la meci. Normal că fiecare dintre noi își dorește să plece la mai bine, dar nu am în cap să plec neapărat în viitorul apropiat", a mai spus mijlocașul ofensiv de bandă dreaptă.