Fost mare internațional, Marc Overmars este într-o situație delicată, după ce Ajax a decis să îl dea afară în urma unor mesaje nepotrivite trimise către colegele de la club.
"Marc Overmars va părăsi postul pe care îl ocupa la noi la club cu efect imediat. S-a luat această decizie după ce Consiliul de Supraveghere și CEO-ul Edwin Van der Sar l-au confruntat cu seria de mesaje neadecvate trimise colegelor. Acestea au fost constante, pe o perioadă lungă de timp și stau la baza despărțirii părților", se arată în comunicatul clubului.
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM O ORĂ
CITEȘTE ȘI:
MOMENT MEMORABIL ÎN FINALA CUPEI AFRICII. CE A FĂCUT SALAH ÎNAINTE CA MANE SĂ BATĂ PENALTYUL

Overmars și-a cerut scuze

Marc Overmars a ales să iasă în față și să își prezinte public scuzele pentru comportamentul avut, conștientizând că a avut o atitudine total neprofesionistă.
"Sunt jenat. Săptămâna aceasta m-am confruntat cu niște rapoarte făcute despre comportamentul meu. Din păcate, nu mi-am dat seama că trec limita, dar acest lucru mi-a devenit clar în ultimele zile. Am simțit o presiune uriașă. Îmi cer scuze. Cu siguranță, pentru cineva în poziția mea, acest comportament este inacceptabil. Acum văd și eu, dar e prea târziu. Nu văd altă opțiune decât să părăsesc Ajax. Acest lucru are un impact mare asupra vieții mele private. De aceea îi rog pe toți să mă lase pe mine și pe familia mea în pace", a comentat fostul mare fotbalist.
Fostul mare atacant de bandă a evoluat pentru Ajax în perioada 1992 - 1997, cucerind trei titluri și Champions League. Arsene Wenger a făcut totul să îl transfere la Arsenal, unde a câștigat un titlu și o Cupă a Angliei. Ultimul mare club la care a evoluat Overmars a fost Barcelona (în perioada 2000-2004).
La nivel internațional, a strâns 86 de selecții pentru Olanda, marcând de 15 ori. Overmars este căsătorit și are doi copii.
Aceasta este o situație dramatică pentru toți cei care sunt implicați. Este devastator pentru femeile care au avut de-a face cu acest comportament. Când am aflat de acest lucru, am acționat imediat, cântărind care e cel mai bun lucru de făcut | Leen Meijaard, președintele Consiliului de Supraveghere de la Ajax
Premier League
Arteta și-a distrus propriii jucători, după dezastrul cu Newcastle: "Au fost de 100 de ori mai buni"
ACUM O ORĂ
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
ACUM 3 ORE