Southampton l-a concediat pe managerul Mauricio Pellegrino după ce o serie de rezultate negative a dus echipa în mijlocul unei lupte pentru evitarea retrogradării. Echipa se află pe locul 17 în clasamentul campionatului, la numai un punct deasupra locului 18 ce duce în Championship, liga a doua engleză.
Argentinianul a sosit la echipă în vara anului trecut, înlocuindu-l pe Claude Puel, însă înfrângerea din ultima etapă, 0-3 cu Newcastle, i-a convins pe cei din conducere că este nevoie de o schimbare. Asistenții lui Pellegrino au părăsit de asemenea clubul.
„Dorim să le mulțumim lui Mauricio, Carlos și Xavier pentru eforturile depuse în perioada petrecută cu Southampton și le dorim numai bine în viitor,” s-a arătat într-un comunicat al clubului. „Clubul va căuta să aducă o nouă echipă de management în cel mai scurt timp.”
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 7 ORE
Următorul meci al lui Southampton în Premier League are loc pe 31 martie pe terenul lui West Ham, dar echipa va juca în Cupa Angliei în acest weekend cu Wigan Athletic, o calificare în semifinale fiind la îndemână.
Pellegrino este al nouălea antrenor demis în acest sezon al Premier League și este al treilea manager care este înlocuit la Southampton în mai puțin de doi ani.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 8 ORE