A fost primul titlu cucerit de Jiangsu, în istoria de 62 de ani a clubului. Performanța bifată în finala campionatului reprezintă și o reușită personală impresionantă pentru Cosmin Olăroiu. "Oli" a devenit primul tehnician român care devine campion în 4 țări diferite. De-a lungul carierei, antrenorul de 51 de ani a mai cucerit titlul în România (cu FCSB), Arabia Saudită (cu Al Hilal) și Emiratele Arabe Unite (Al Ain și Al Ahli).
Tehnicianul român a devenit erou în China și a fost felicitat de Mihai Neșu, unul dintre foștii lui elevi de la FCSB. Cu Olăroiu pe bancă, FCSB a fost aproape de finala Cupei UEFA, în 2006. Roș-albaștrii au pierdut la acea vreme în mod dramatic dubla cu Middlesbrough, dar jucătorii de atunci au rămas în relații foarte bune cu Olăroiu, în frunte cu Mihai Neșu, care l-a felicitat și el pe Olăroiu pentru titlul câștigat în China.

Mihai Neșu, mesaj emoționant pentru Cosmin Olăroiu

UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
01/12/2021 LA 12:52
"I-am trimis mesaje de încurajare lui Oli, iar apoi l-am felicitat! Avem un grup pe whatsapp în care suntem foștii jucători din acea generație superbă de la Steaua, e și Oli, dar e acolo e și Mihai Neșu, care l-a felicitat și el. Nu pot să vă spun ce i-a transmis, însă a fost un mesaj emoționant. Grupul se numește Uniți pentru Mihai", a dezvăluit Ogăraru pentru ProSport.
"E dificil să vorbească acum cineva cu Oli. Cu siguranță este foarte solicitat după o astfel de performanță. O să-l întâlnim atunci când va reveni în țară, am stabilit deja asta, dar e mai greu acum, cu pandemia. Ne-am văzut la Snagov, dar măcar la telefon putem să ne auzim. Mă așteptam să obțină o astfel de performanță, pentru că este un antrenor foarte bun", a mai spus George Ogăraru.
Fotbal
OFICIAL | Cosmin Olăroiu a semnat cu noua echipă! Comunicatul oficial al clubului
10/11/2021 LA 20:59
UAE Premier League
Olăroiu, la un pas de a semna cu un club din Emiratele Arabe Unite! Anunțul jurnaliștilor arabi
29/10/2021 LA 13:52