Mircea Rednic este foarte aproape de a semna al 25-lea contract din cariera de antrenor. Asta în doar 22 de ani! Rednic este o legendă a lui Dinamo, unde a cucerit titlul atât ca jucător cât și ca antrenor, dar în sezonul viitor ar putea deveni rival la promovare. Conform Fanatik, Rednic este în negocieri avansate cu o echipă care nu se află pe lista sa de echipe antrenate până acum. Primarul Brașovului Allen Coliban s-a implicat personal în negocieri și este dispus să-i facă toate poftele lui Rednic, cunoscut pentru faptul că vrea să aibă control total asupra clubului și buget de achiziții pe măsura pretențiilor sale. FC Brașov s-a salvat după un baraj de la retrogradarea în Liga a 3-a, dar Rednic reprezintă o garanție pentru evitarea acestor emoții. Dat afară de la Dinamo în decembrie anul trecut, Rednic are posibilitatea acum de a se lupta cu Dinamo pentru promovarea în Liga 1. Antrenorul de 60 de ani a fost deja la Brașov și este dispus să antreneze în primeieră în liga secundă. Rednic a fost prezent, în martie, la un meci la Brașov.
„Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut! a spus atunci Rednic.
Citește și:
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26

Dinamo are o listă de 25 de jucători pentru Liga a 2-a

Retrogradată pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo trebuie să se reinventeze. 17 fotbaliști au încheiat aventura în Ștefan cel Mare după barajul pierdut cu U Cluj, iar acum administratorul judiciar Zăvăleanu spune că există deja o listă cu 25 de jucători pentru noul sezon. Torje a plecat la Farul, iar Matei este deja fotbalistul lui Bergodi la Sepsi. Este doar începutul pentru un exod la care Dinamo trebuie să găsească foarte repede răspuns.
Avem o listă de 22-25 de jucători care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a și încă o listă cu jucători care și-ar dori să continue, dar trebuie să vedem dacă ne permitem salariile pe care ei și le doresc”, a spus Răzvan Zăvăleanu la ședința cu fanii din DDB.

Zăvăleanu nu ia în calcul falimentul lui Dinamo

Dinamo este în pericol să intre în faliment, dar administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a precizat că exclude momentan această variantă. În cazul unui faliment, echipa ar risca să piardă palmaresul. Așadar, avocatul din Cluj desemnat să administreze insolvența ”câinilor roșii” spune că trebuie găsit cât mai repede un sponsor pentru a susține financiar echipa.
Vreau să cred că în momentul ăsta toți dinamovistii suntem uniți și promovăm după primul an de purgatoriu. Nu e bine să ajungem la faliment și să o luăm de la zero, pentru că în acel caz palmaresul ar fi scos la vânzare. La Rapid au fost probleme în privința aceasta, când la licitație au apărut persoane rău intenționate, care doreau să preia palmaresul. Problema nu sunt datoriile, ci plățile imediate de 800.000 - 1.000.000€.Dacă vine un investitor și pune banii pe masă pentru a prelua clubul, doar DDB-ul va trebui să fie de acord, pentru că e singura entitate care a adus bani în timpul procedurii de insolvență. Este deschisă această posibilitate, a precizat Zăvăleanu.
VA INTRA DINAMO ÎN FALIMENT?
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58
Romanian Liga I
Dinamo, în situație critică, după demiterea lui Rednic! Mircea Lucescu: "Nu știu dacă se salvează!"
21/12/2021 LA 21:13