Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo se destramă! După Gabi Torje și Cosmin Matei, alți 4 jucători vor pleca de la echipă

Nicu Savin

Publicat 03/06/2022 la 15:29 GMT+3

Dinamo va arăta total diferit în Liga a 2-a. Gabi Torje și Cosmin Matei au plecat deja de la echipă și vor fi urmați de alți fotbaliști în perioada imediat următoare.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar viitorul se anunță unul umbru pentru clubul din Ștefan cel Mare. Dusan Uhrin a plecat în Cehia și cel mai probabil nu va semna un nou contract, iar jucătorii fug care pe unde apucă.
Gabriel Torje și-a reziliat contractul și va semna cu Farul, iar Cosmin Matei a fost deja prezentat la Sepsi Sfânntu Gheorghe. Conform gsp.ro, plecările vor continua în perioada imediat următoare. Alexandru Răuță, Răzvan Patriche, Igor Jovanovici și Christian Irobiso au bagajele făcute și vor părăsi corabia în scurt timp.
Citește și:

Ivanovski, acuze dure înainte de plecarea de la Dinamo

Un alt fotbalist care va pleca cu siguranță de la Dinamo este Mirko Ivanovski, care este dorit de Petrolul, formație nou promovată. Macedoneanul nu părăsește însă formația din Ștefan cel Mare fără să facă acuze dure despre ceea ce s-a petrecut în "Groapă" în acest sezon.
Principalul vizat a fost Dusan Uhrin, pe care atacantul îl consideră principalul vinovat pentru retrogradarea echipei. Ivanovski e de părere că altfel ar fi stat lucrurile dacă Flavius Stoican ar fi rămas pe bancă, deoarece jucătorii erau apropiați de el.
"Frate, lotul era de play-off! Eu cred că toți jucătorii au tras pentru Dinamo. Și adversarii ne ziceau: "Cum naiba sunteți așa slabi bla bla?!". Eu știu echipa de la antrenamente, din interior, nu era una de retrogradare. Da, trebuia să rămână Stoican! Uhrin n-a făcut nimic! Mai mult am pierdut cu el. Nu lucra tactic, la antrenamente, nu vorbea cu jucătorii, nu știa să-i motiveze. Nimic!
Trebuia să rămână Stoican. Toți am vrut asta, mai puțin DDB, din ce-am înțeles. Toți jucătorii, absolut toți, vreo 35, și ăia care jucau, și ăia care nu jucau, îl iubeau pe Flavius, toți erau fericiți cu Stoican. Și vezi că Stoican a prins toate meciurile grele la începutul anului, a avut ghinion. Cu el mergeam mai bine în play-out și la baraj. Noi nu știam ce jucăm! Suporterii au crezut că Uhrin va face miracole, au crezut că e Mesia. Din ce-am înțeles, din ce-am citit, Zăvăleanu și Mureșan nu au dorit schimbarea, ci doar DDB.
Uhrin, de când a venit, a zis că pregătim barajul. Iar după fiecare eșec, spunea: "Nu știu eu, întrebați jucătorii!". Pe bune?! Dar, tu, antrenor, ce faci? Ce-ai făcut? Spunea într-una: "Jucătorii, jucătorii". A spus: "Suporterii au avut o ședință cu jucătorii". Păi, tu unde erai? Din primul moment de când a sosit, Uhrin a avut 3-4-5 jucători pe care nu i-a schimbat și dacă evoluau într-un picior. Schimbă-l, frate, dacă joacă slab! El a pregătit doar 7-8 jucători pentru baraj, a fost o alegere neinspirată.", a spus Ivanovski pentru gsp.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo