În urmă cu doar două zile, CS Universitatea Craiova a fost învinsă pe teren propriu de Chindia Târgoviște în etapa a 10-a din Liga 1. La finalul partidei, Cristiano Bergodi a fost foarte dezamăgit și a anunțat că va pleca de la echipă. Oltenii în orice caz sunt pregătiți și au variante de rezervă. Printre opțiunile vehiculate azi în presă s-a regăsit și numele selecționerului României, Mirel Rădoi.
Rivalii craiovenilor văd această variantă una posibilă. Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, este de părere că actualul selecţioner al României, Mirel Rădoi, este potrivit pentru postul de antrenor al Universităţii Craiova. Acesta a recunoscutcă Mirel Rădoi s-ar potrivi perfect proiectului gândit de Mihai Rotaru.

Mirel Rădoi, o variantă bună pentru Craiova, spune Bilașco

Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
ACUM 13 ORE
”Mie îmi place Mirel Rădoi. Am mai fost întrebat...mi-ar plăcea să văd ceva oficial din partea Craiovei, să aflăm dacă e ceva adevărat cu demisia lui Bergodi. Rădoi e oltean, ştie despre ce e vorba acolo, plus că îl consider persoana potrivită prin prisma relaţiei pe care o are cu jucătorii. Este un antrenor cu un apetit ofensiv, deci sunt nişte factori care te fac să te gândeşti că Rădoi poate ajunge la Universitatea”, a mărturisit Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.
În ceea ce-l priveşte pe italianul Cristiano Bergodi, Bilaşco spune că acesta a făcut o treabă bună în Bănie: ”Bergodi a făcut treabă bună acolo la Craiova. În ceilalţi ani, Craiova nici nu a sperat la ultima etapă, cu Bergodi au depins de ei şi au ajuns acolo. Dezamăgitor poate fi considerat duelul cu Tibilisi”, a mai spus Bilaşco pentru aceeași sursă.
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
30/11/2021 LA 18:53
Fotbal
O nouă variantă pentru FRF! Cine este antrenorul dorit pe banca tehnică a naționalei României
26/11/2021 LA 18:02