Naționala de fotbal a României a fost învinsă miercuri, la capătul unei partide dramatice. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Armenia a deschis scorul, pentru ca tricolorii să revină cu dubla lui Cicâldău. Gazdele au marcat golurile victoriei pe final. Astfel, naționala a pierdut al doilea meci din cele trei disputate în preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022.
România încheie primele trei meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022 cu două înfrângeri și o victorie, acumulând trei puncte. Tricolorii sunt pe 4, iar locul doi pare în acest moment doar un vis extrem de greu de atins pentru "tricolorii" lui Mirel Rădoi. Eficiența selecționerului este acum pusă la îndoială, iar Dorinel Munteanu nu este convins că Rădoi va putea schimba în viitor fața naționalei României și-l sfătuiește să facă schimbări în stilul de joc.

Mirel Rădoi, avertizat de Dorinel Munteanu după eșecul cu Armenia

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
"Am fi de râsul Europei să schimbăm antrenorul acum. Am decis să-i dăm încredere deși e antrenor tânăr, acum nu mai e cale de întoarcere. Dar Mirel ar trebui să combine priceperea lui cu ce are la dispoziție. Noi nu putem juca ca Bayern sau ca Germania dacă nu avem jucători. Chiar el a spus că nu are jucători care să joace ca Germania.
Meciul cu Armenia a fost un exemplu pentru noi. Nu știu dacă toți armenii valorează la un loc cât Dennis Man, dar ne-au dat o lecție de atitudine și de joc colectiv. Din păcate, după aceste rezultate, campania de calificare la Mondial este compromisă în proporție de 70%", a delcarat Dorinel Munteanu pentru Digi Sport.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi, optimist înainte de duelul cu Macedonia de Nord! "Avem speranțe la locul 2!"
07/09/2021 LA 16:44