Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ibrahimovic, hat-trick pentru LA Galaxy! Zlatan: “Sunt cel mai bun jucător din istoria MLS!”

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/10/2019 la 12:09 GMT+3

Zlatan Ibrahimovic a făcut din nou spectacol în MLS. LA Galaxy - Sporting Kansas City s-a terminat 7-2, într-un meci în care suedezul a marcat un hat-trick.

Zlatan Ibrahimovic wurde zu einer Geldstrafe verurteilt

Credit imagine: SID

Ibrahimovic a făcut istorie la ultimul meci din MLS. Atacantul a ajuns la 26 de goluri în acest sezon pentru LA Galaxy și a întrecut recordul lui Carlos Ruiz, care a înscris de 24 de ori pentru echipa din Los Angeles, în anul 2002.
La finalul partidei, suedezul de 37 de ani a oferit o declarație neașteptată:
“Sunt cel mai bun jucător care a evoluat vreodată în MLS! Nu glumesc. Să înscrii goluri este ușor, trebuie doar să fii Zlatan.”, a spus atacantul lui LA Galaxy după meciul nebun cu Sporting Kansas City.
Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic a reușit alt treilea hat-trick în MLS

Zlatan Ibrahimovic se află din 2018 la LA Galaxy, după ce a venit liber de contract de la Manchester United. În meciul cu Sporting Kansas City, Zlatan a bifat al treilea hat-trick în MLS și a ajuns la 48 de goluri în 52 de partide. Atacantul se află la două goluri în spatele golgheterului din acest sezon, Carlos Vela (28).
La finalul meciului câștigat cu 7-2, Ibrahimovic a vorbit despre perioada petrecută la LA Galaxy:
“Mă simt bine aici. Cum am spus și în prima zi, nu am venit la LA Galaxy în vacanță. Vreau să fac performanță și să le arăt tuturor despre ce vorbesc. Consider că în cei doi ani petrecuți aici am făcut lucruri bune. Lucruri minunate. Lucruri perfecte.”, a declarat atacantul de 37 de ani.
Ibrahimovic a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan, PSG și Manchester United. Atacantul de 37 de ani are și 116 meciuri în naționala Suediei, pentru care a marcat 62 de goluri.
Zlatan Ibrahimovic
Cu patru etape rămase până la finalul sezonului regulat, LA Galaxy se află pe locul cinci în MLS - Conferința de Vest. Pe primul loc este rivala din oraș, Los Angeles FC, care are un avans de 15 puncte față de poziția secundă. LA Galaxy n-a mai obținut titlul în MLS din 2014, iar în ultimul sezon n-a reușit să prindă play-off-ul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo