Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Beckham și-a pus antrenor la Inter Miami un fost coechipier de la Manchester United

Nicu Savin

Publicat 18/01/2021 la 15:20 GMT+2

David Beckham, proprietarul formației Inter Miami, a ajuns la un acord cu un fost coleg de la Manchester United pentru a prelua funcția de antrenor.

Paul Scholes, Phil Neville, Nicky Butt, Ryan Giggs, David Beckham și Gary Neville

Credit imagine: PA Sport

Potrivit Sky Sports, Phil Neville va fi noul antrenor al celor de la Inter Miami, echipa din MLS al cărui acționar este legendarul David Beckham. Tehnicianul de 43 de ani și-a reziliat contractul cu echipa națională feminină a Angliei, contract care urma să expire în luna iulie a acestui an.
"A fost o onoare să conduc Anglia și m-am bucurat de trei dintre cei mai buni ani ai carierei mele de antrenor. Jucătoarele care poartă tricoul Angliei sunt printre cei mai talentați și dedicați sportivi cu care am avut vreodată privilegiul de a lucra. M-au provocat și m-au îmbunătățit ca antrenor și le sunt foarte recunoscător pentru amintirile fantastice pe care le-am împărtășit împreună", a declarat Phil Neville la despărțirea de naționala feminină a Albionului.
Funcția de selecționer al naționalei feminine a fost prima experiență ca antrenor principal al fostului jucător de la Manchester United și Everton. Neville a îndeplinit rolul de secund al mai multor manageri cunoscuți, printre care Stuar Pierce, Nuno Espirito Santo sau David Moyes.
Phil Neville

Phil Neville va semna cu Inter Miami

Phil Neville a acceptat deja oferta primită de la Inter Miami și va fi numit în curând în noua sa funcție. Noul sezon din MLS va începe în martie, iar tehnicianul are suficient timp la dispoziție pentru a se adapta la noua sa echipă în timpul perioadei de pregătire.
Inter Miami este cea mai nouă echipă din fotbalul de peste ocean. Gruparea la care printre acționari se numără și David Beckham a terminat sezonul trecut pe locul 10 în Conferința de Est, ratând calificarea în play-off-ul din MLS.
Cei mai galonați jucători ai formației din Florida sunt Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, ambii ajunși în Statele Unite de la Juventus.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo