Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au împărțit simpatii și trofee în ultimii 15 ani. Rivalitatea dintre cei doi a marcat istoria fotbalului, dar David Beckham vrea să-i vadă jucând împreună la echipa sa din Miami.
Beckham a vorbit despre această posibilitate extraordinară în cadrul unui interviu din emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon.
"Ca patron vrei cei mai buni jucători. Dacă vom avea posibilitatea de a aduce jucători ca Ronaldo sau Messi, pe care îi admir ca sportivi, ar fi extraordinar!" s-a destăinuit Beckham în America.
Premier League
Gazzetta dello Sport: Real i-a închis ușa în nas lui Ronaldo, dar acesta și-a găsit echipă
ACUM 7 ORE

Rivalitatea Messi - Ronaldo

Messi și Cristiano Ronaldo a împărțit 11 Baloane de Aur în ultimii 15 ani, dar 10 Ghete de Aur ale Europei. Rivalitatea extraordinară dintre cei doi a fost dudsă la extrem atunci când ei au fost adversari în campionatul spaniol. La capitolul meciuri directe, Messi este în avantaj. Din cele 36 de partide jucate împotriva lui Cristiano Ronaldo, argentinianul s-a impus în 16, iar 11 au revenit starului portughez. În aceste meciuri golverajul este foarte strâns, 22-21 pentru Messi. În schimb, la numărul de goluri marcate în toată cariera, Ronaldo stă mai bine. Scorul este 765 la 728 pentru atacantul care acum evoluează pentru Juventus.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976763.jpg

Beckham a făcut deja 2 achiziții de marcă la Inter Miami

Echipa lui David Beckham, Internacional Miami a adus doi fotbaliști cu nume încă de la primul sezon în MLS. Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi sunt cei mai cunoscuți fotbaliști din lotul lui Phil Neville. Fostul coleg al lui Beckham de la Manchester United a lăasat naționala feminină de fotbal a Angliei pentru a antrena la Miami.
Liga
Perez a numit singurul jucător inamovibil la Real Madrid: "De neatins". Nu îl dă la schimb pe Mbappe
20/04/2021 LA 06:06
Liga
Lovitură de teatru: Super Liga îi aduce bani Barcei, dar Messi refuză să joace acolo. Unde se duce
20/04/2021 LA 05:05