Luis Suarez a fost unul dintre cei mai buni atacanți din lume în ultimii 15 ani, dar cariera sa este aproape de apus. Uruguayanul s-a despărțit de Atletico Madrid în această vară și chiar dacă a primit o mulțime de oferte nu s-a decis la ce club își va continua cariera.
Ultimul mare obiectiv pentru atacantul de 35 de ani este un parcurs bun cu naționala Uruguayului la Mondialul din Qatar, astfel că acesta trebuie să-și aleagă cu grijă următoarea destinație, pentru a fi sigur că va avea condițiile unei pregătiri excelente pentru turneul final de la finalul anului.
Presa din Uruguay a scris în ultimele zile că Suarez este aproape de a semna cu Nacional Montevideo, clubul la care s-a format și de la care a venit în Europa în 2006, la Groningen. Banii nu ar mai trebui să fie o prioritate pentru atacant în acest moment al carierei și asta le-a aprins imaginația fanilor uruguayeni că atacantul va reveni în țara natală.
Campeonato Uruguayo
Luis Suarez a revenit cu gol în campionatul din Uruguay! A înscris în mai puțin de 15 minute
06/08/2022 LA 14:55
Citește și:

Luis Suarez, ofertat de FC Los Angeles, unde ar putea fi coleg cu Chiellini

Totuși, există șanse mari ca Suarez să fie deturnat din drumul către cei de la Nacional, cel puțin pentru moment. Jurnalistul american Taylor Twellman susține că FC Los Angeles i-a făcut o ofertă de ultimă oră lui Suarez. Gruparea din MLS i-ar fi propus atacantului un contract pe termen scurt, probabil până la finalul sezonului în curs.
Dacă va accepta oferta americanilor, Suarez va fi coleg cu doi dintre marii săi rivali din trecut: Gareth Bale și Giorgio Chiellini. Suarez s-a duelat cu galezul de la distanță când cei doi îmbrăcau tricourile Barcelonei și a lui Real Madrid, dar cu Chiellini povestea e mai amplă.
La Mondialul din 2014, în timpul duelului din grupe dintre Italia și Uruguay, Suarez l-a mușcat pe Chiellini de umăr, ceea ce a reprezentat unul dintre cele mai șocante momente din istoria Cupei Mondiale. După acel incident, Suarez a fost suspendat timp de 4 luni de către FIFA. Evident, e mult timp de atunci și Chiellini probabil că a trecut peste moment, deci nu ar fi o mare problemă să împartă vestiarul cu uruguayanul.
FC Los Angeles are un sezon excelent până în prezent, fiind pe primul loc în Conferința de Vest din MLS, cu 4 puncte peste ocupanta locului secund, FC Austin, dar și cu un meci în minus.
Premier League
Premier League, văzut de sus
05/08/2022 LA 10:46
Fotbal
Luis Suarez a refuzat oferta din MLS și a anunțat la ce club va juca! Mesajul uruguayanului
27/07/2022 LA 18:08