În săptămâna în care presa turcă a scris că Fatih Terim nu e mulțumit de forma fizică a lui Moruțan și vrea să îl împrumute, internaționalul nostru a făcut un meci mare pentru gruparea cim-bom, încununată cu unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei.
Partida a început slab pentru gazde, care la pauză s-au văzut conduși, după ce Goztepe a marcat în minutul 43, prin Ndiaye. La pauză, Terim a mutat și i-a introdus pe Diagne și Ozturk, iar efectul a fost imediat, Dervisoglu egalând în minutul 49.
CITEȘTE ȘI:
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland, de neoprit! Statistica incredibilă din prima repriză a meciului cu FC Copenhaga
ACUM 3 ORE
HAOS TOTAL LA PSG. MBAPPE, SURPRINS DE CAMERE CÂND ÎL VORBEȘTE DE RĂU PE NEYMAR. CE A SPUS

Galatasaray și Moruțan au întors rezultatul, după pauză

După încă 7 minute, la rampă au ieșit românii. Cicâldău a pasat către Moruțan, care a făcut haos în partea dreaptă a apărării adverse. A driblat doi adversari pentru ca apoi, înainte să șuteze fără speranțe pentru portarul advers, să mai fenteze un apărător, care s-a dus "sanie" anticipând greșit momentul șutului.
Moruțan a evoluat până în minutul 84, când a fost înlocuit de Caglayan, în timp ce Cicâldău, care a primit și un galben, a fost integralist.
"Moruțan și-a revenit după pauză și a înscris un gol foarte frumos. Același lucru s-a întâmplat cu Cicâldău, și el a evoluat mai bine în a doua repriză", a spus Terim la finalul meciului.
După gol, Moruțan a mers direct la banca tehnică a lui Galata, îmbrățișându-se cu Fatih Terim.
Cu acest succes, formația cim-bom iese din criză, punând capăt unei serii de 2 egaluri și două înfrângeri. Galata e abia pe 10, la 5 puncte de liderul Fenerbahce.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, înainte de meciul cu Slavia Praga: "Au cea mai bună echipă din grupă"
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a mărturisit care este antrenorul pe care îl are drept model în pregătirea meciurilor
ACUM 5 ORE