”Mulțumim, Ionel Dănciulescu! București, 14 august 2020. Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu va mai continua activitatea la Dinamo București în următorul sezon competițional. Clubul nostru și Ionel Dănciulescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Dinamo București apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu și îi mulțumește public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!", este mesajul clubului, transmis prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.
Contractul lui Ionel Dănciulescu a fost prelungit pe 30 iunie. Acesta nu mai era dorit de Negoiţă şi Bălănescu. Fanii au intervenit şi au convins conducerea să îi prelungească contractul lui Dănciulescu. Ionel Dănciulescu a jucat în trei perioade pentru Dinamo (1995-1997, 2002-2009, 2010-2013). Cu alb-roşii a câştigat trei titluri, patru Cupe ale României şi două Supercupe. De altfel, el a confirmat ieri tranzacția.

Ionuț Negoiță a vândut Dinamo

Romanian Liga I
Ionel Dănciulescu, umilit de noul preşedinte al lui Dinamo: "Mi-a dat seen, eram doar curios"
31/10/2020 LA 06:41
Spaniolii au în plan să poartă discuții și cu suporterii, însă aceștia vor rămâne parte activă în club, ca acționari. Din informațiile Eurosport, directorul tehnic va fi un spaniol, iar ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene. Echipa (încă) antrenată de Gigi Mulțescu a încheiat pe locul 13 ultima ediție de campionat, dar și-a asigurat menținerea după ce FRF a decis trecerea la un sistem competițional cu 16 formații.
Romanian Liga I
Dănciulescu, gest uriaș! Și-a scos la vânzare trofeele și medaliile pentru salvarea lui Dinamo
16/04/2020 LA 05:22
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM O ZI