Răzvan Marin a anunțat astăzi că ar putea rata prezența la Jocurile Olimpice, spunând că, cel mai probabil, oficialii lui Cagliari nu îl vor lăsa să meargă la Tokyo. Fotbalistul, care a impresionat în sezonul 2020/21 în Serie A, a vorbit și despre primele meciuri jucat de 'tricolori' în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, precizând că naționala mai are șanse de calificare.
"Este cea mai mare dezamăgire când ne bate Armenia sau Georgia, mi-e greu să cred că poate să fie altcineva mai dezamăgit decât noi. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun, vrem să câștigăm, să facem toată țara mândră, familiile noastre și suporterii să fie mândri de noi.
Sunt optimist totuși, apar și tineri foarte buni, sper să construim ceva, să avem o strategie bună. Cred că Rădoi vrea să schimbe mentalitatea, să jucăm cu totul altceva, e normal să mai apară și rezultate negative. Dar nu e nimic pierdut pentru Mondiale, sperăm să vină victoriile în septembrie.
Serie A
Răzvan Marin este dorit insistent de un alt club din Serie A, care a fost cumpărat de un miliardar
05/01/2022 LA 05:46
În privința convocării la lotul pentru Jocurile Olimpice, nu cred că mă lasă Cagliari să merg. Oricum, am fost la o ședință la Comitetul Olimpic, este o situație complicată, cu teste, carantină", a declarat Răzvan Marin pentru Digi Sport.

Și Ianis ar putea rata Jocurile Olimpice

Cluburile nu sunt obligate să le permită fotbaliștilor să se alăture lotului olimpic, această competiție nefiind inclusă în programul FIFA. În aceste condiții, și Ianis Hagi ar putea rata prezența României la Olimpiadă, la fel ca fotbaliștii de la FCSB, pe care conducerile cluburilor nu sunt dispuse să-i lase să meargă în Japonia în condițiile în care, în aceeași perioadă, se dispută primele meciuri din calificările pentru cupele europene.
În cazul lui Ianis, refuzul clubului de a-i permite lui Hagi să meargă la Tokyo ar putea cauza o ruptură între cele două părți, jurnaliștii scoțieni amintind recent de cazul lui Craig Moore, care era căpitanul scoțienilor în 2004. Atunci, australianului nu i s-a dat voie să meargă la Jocurile Olimpice, iar asta l-a determinat să plece de la Glasgow.
"Ținând cont că deplasarea la turneu se suprapune cu preliminariile Champions League, Rangers are toate motivele să vrea să îl țină pe Hagi. Deși nu s-a luat o decizie clară în ceea ce privește prezența lui la Jocurile Olimpice, băiatul a lăsat clar de înțeles că preferă să joace pentru națională.
În 2004, căpitanul lui Rangers, internaționalul australian Craig Moore, a fost chemat la Jocurile Olimpice între cei trei jucători care aveau peste 23 de ani. Rangers, din dorința de a se baza pe el în campionat și în Champions League, a fost reluctantă în a-l lăsa să participe. Asta l-a făcut pe jucător să renunțe la banderolă și să se transfere la Borussia Monchengladbach.
Hagi este, de asemenea, unul dintre jucătorii influențiali din fotbalul românesc, iar absența lui din lot, combinată cu ambiția fotbalistului, ar putea duce la o ruptură", au scris cei de la Rangers News.
Fotbal
Transferurile stelare din 2021! Messi și Ronaldo au schimbat echipa, dar alții au stabilit recorduri
27/12/2021 LA 11:08
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42