Florin Bratu a preluat vara trecută echipa de tineret, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.De curând, Bratu a dezvăluit, într-un interviu pentru Hall of Fame, cât de important este marketingul în viața sportivilor pentru dezvoltare și evoluție.
"Am primit cu onoare, dar în același timp cu o imensă responsabilitate această propunere de a fi selecționer U21 și mă bucur că am văzut în ochii jucătorilor în continuare pasiune și ambiția de a arăta și produce fotbal de calitate", și-a început Bratu discursul, care a continuat cu opinia sa despre "digital era".
Fotbal
Florin Bratu s-a răzgândit! Propunere surpriză pentru Edi Iordănescu la națională: "E o raritate!"
20/02/2022 LA 18:04

Florin Bratu, încântat de posibilitatea de dezvoltare prin marketing

"Maketingul este vital în sport pentru că de ceva vreme mi-am dat seama că daca nu ești în online aproape că nu exiști. Nu cred că există reticiență, ci simplu fapt că mulți nu înțeleg importanța acestuia, sunt în zona lor de confort (asa cum am fost si eu pana nu de mult) însă m-am trezit instant și mi am dorit ceva profi", a spus Bratu pentru sursa citată.
"Recomandare mea pentru sportivi este să gândească azi, mâine și în viitor. Trecutul tot timpul rămâne o lecție. Doar având obiective bine creioante și venind la pachet cu informații plus ambiția necesară în atingerea performanței vor reuși să se găsească pe ei și ulterior să ne bucure pe noi cu reușitele și performanțele lor", a mai spus Bratu, când a fost întrebat ce sfat are pentru fotbaliștii care nu profită de notorietatea pe care le-o oferă sportul pe care îl practică.
Fotbal
Bratu și-a dat demisia de la Turris după numai patru meciuri! "Stilul meu de fotbal era diferit!"
23/10/2019 LA 06:49
Fotbal
Metaloglobus - Turris T. Măgurele 1-0 | Liderul Turris, prima înfrângere cu Florin Bratu pe bancă
12/10/2019 LA 13:10