”Am reușit să ne montăm, să ne ridicăm, când puțini se așteptau. Până la urmă este vorba și de șansă, când vorbim de un meci echilibrat , între două echipe echilibrate, dar șansa nu poate să țină mereu numai cu noi. Va trebui să vedem ce pot să extragă jucătorii după această experiență, pentru că e ușor acum să acuzăm pe cineva”, a declarat Mirel Rădoi după egalul României cu Noua Zeelandă, la TVR1.
Nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrificiile pe care le fac jucătorii.
”Nu știe nimeni că de când am venit nimeni nu poate să doarmă mai mult de patru ore, ieri la antrenament erau săracii cu ochii cât două cepe, mâncarea a fost așa cum ne-am fi așteptat doar primele două zile, drumurile sunt foarte lungi, am reușit oarecum să ne montăm, să ne strângem, printr-o comuniacre foarte bună, prin ședințe. Cihar și așa am reușit după acel rezultat rușinos să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a continuat selecționerul.
Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19

Jocurile Olimpice, fotbal: Rezumatul meciului România - Noua Zeelandă 0-0

România, eliminată de la Jocurile Olimpice din faza grupelor

România a reușit doar un egal cu Noua Zeelandă (0-0) în ultima etapă a fazei grupelor de la Jocurile Olimpice. Având în vedere că tricolorii adunseră doar trei puncte din primele două meciuri, România a fost eliminată.
Coreea de Sud a încheiat pe primul loc în grupă după ce a zdrobit și Honduras (6-0) iar locul secund a fost ocupat de Noua Zeelandă.
România a învins Honduras în primul meci grație unui autogol pentru ca apoi să sufere o înfrângere usturătoare (0-4) în fața Coreei de Sud.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48