România a încheiat grupa din Japonia abia pe locul trei. Prima clasată a fost Coreea de Sud, urmată de Noua Zeelandă. Tricolorii au încheiat la egalitate de puncte cu neo-zeelandezii (4) însă golaverajul nostru a fost serios afectat de înfrângerea usturătoare cu Coreea de Sud (0-4).
Căpitanul naționalei, Marius Marin, cel care joacă la Pisa, a postat pe contul său de Instagram un mesaj pentru fanii naționalei.
”30 de zile închişi, doar antrenamente şi o cameră de hotel, cu multe sacrificii şi speranţe am luptat pentru România!!! Mulţumim celor 15% din români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări băieţi, sunt mândru de voi şi am avut onoarea să vă reprezint ca şi căpitan", a afirmat Marin.
Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19

Mirel Rădoi s-a plâns de condițiile din Japonia

”Am reușit să ne montăm, să ne ridicăm, când puțini se așteptau. Până la urmă este vorba și de șansă, când vorbim de un meci echilibrat , între două echipe echilibrate, dar șansa nu poate să țină mereu numai cu noi. Va trebui să vedem ce pot să extragă jucătorii după această experiență, pentru că e ușor acum să acuzăm pe cineva”, a declarat Mirel Rădoi după egalul României cu Noua Zeelandă, la TVR1.
”Nu știe nimeni că de când am venit nimeni nu poate să doarmă mai mult de patru ore, ieri la antrenament erau săracii cu ochii cât două cepe, mâncarea a fost așa cum ne-am fi așteptat doar primele două zile, drumurile sunt foarte lungi, am reușit oarecum să ne montăm, să ne strângem, printr-o comuniacre foarte bună, prin ședințe. Cihar și așa am reușit după acel rezultat rușinos să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a continuat selecționerul.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48