Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jocurile Olimpice. Mirel Rădoi, după eliminarea României: ”Nimeni nu știe că jucătorii pot să doarmă doar patru ore!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/07/2021 la 14:07 GMT+3

Selecționerul Mirel Rădoi s-a arătat nemulțumit de condițiile de la Tokyo după ce România a fost eliminată încă din prima fază a competiției într-o grupă cu Noua Zeelandă, Honduras și Coreea de Sud.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

”Am reușit să ne montăm, să ne ridicăm, când puțini se așteptau. Până la urmă este vorba și de șansă, când vorbim de un meci echilibrat , între două echipe echilibrate, dar șansa nu poate să țină mereu numai cu noi. Va trebui să vedem ce pot să extragă jucătorii după această experiență, pentru că e ușor acum să acuzăm pe cineva”, a declarat Mirel Rădoi după egalul României cu Noua Zeelandă, la TVR1.
Nu știe nimeni ce se întâmplă aici, munca și sacrificiile pe care le fac jucătorii.
”Nu știe nimeni că de când am venit nimeni nu poate să doarmă mai mult de patru ore, ieri la antrenament erau săracii cu ochii cât două cepe, mâncarea a fost așa cum ne-am fi așteptat doar primele două zile, drumurile sunt foarte lungi, am reușit oarecum să ne montăm, să ne strângem, printr-o comuniacre foarte bună, prin ședințe. Cihar și așa am reușit după acel rezultat rușinos să ne ridicăm la nivelul așteptărilor”, a continuat selecționerul.
picture

Jocurile Olimpice, fotbal: Rezumatul meciului România - Noua Zeelandă 0-0

România, eliminată de la Jocurile Olimpice din faza grupelor

România a reușit doar un egal cu Noua Zeelandă (0-0) în ultima etapă a fazei grupelor de la Jocurile Olimpice. Având în vedere că tricolorii adunseră doar trei puncte din primele două meciuri, România a fost eliminată.
Coreea de Sud a încheiat pe primul loc în grupă după ce a zdrobit și Honduras (6-0) iar locul secund a fost ocupat de Noua Zeelandă.
România a învins Honduras în primul meci grație unui autogol pentru ca apoi să sufere o înfrângere usturătoare (0-4) în fața Coreei de Sud.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo