La 18 ani, Pedri este unul dintre cei mai promițători jucători de fotbal din noul val. În primul lui an complet în elită, mijlocașul echipei FC Barcelona a ajuns deja la 72 de meciuri!
În semifinala Spania – Japonia de la Jocurile Olimpice a egalat practic recordul portughezului Bruno Fernandes, care la rândul lui a adunat 72 de jocuri în ultimul an.

Ce îi lipsește lui Pedri?

Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19
Furia Roja olimpică a depășit selecționata țării gazde în semifinale cu 1-0, după prelungiri, astfel că va juca pentru medalia de aur cu Brazilia.

Jocurile Olimpice: Spania, succes cu Japonia în semifinale la Tokyo 2020. Golul victoriei

În cazul în care Pedri va evolua și în această bătălie, atunci el devine primul fotbalist cu 73 de meciuri în ultimul an. Mijlocașul a făcut parte din lotul Spaniei și la Campionatul European disputat în perioada iunie – iulie. De altfel, la acest turneu final, el a devenit cel mai tânăr fotbalist care a fost titular într-un meci din fazele eliminatorii (18 ani și 215 zile).
Ce îi lipsește lui Pedri? "Evident, aurul pentru a încheia parcursul său incredibil. La 18 ani, a avut un sezon pentru istorie, care ar putea fi și mai complet dacă va juca în finală, deoarece ar fi singurul jucător cu 73 de meciuri. Deasupra, acest parcurs ar putea fi însoțit la final și de o medalie", a punctat sport.es.
Pedri i-a cucerit practic pe toți antrenorii în ultimul sezon, pe Ronald Koeman, Luis Enrique, iar acum pe Luis de la Fuente. Drept dovadă, toți l-au inclus în 11-le de bază în echipele pe care le-au utilizat.
Topul jucătorilor cu cele mai multe meciuri în ultimul sezon este următorul: Bruno Fernandes – 72, Pedri – 72, Mount – 69, Griezmann - 68
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48