La doar câteva luni după ce Ciprian Tătăruşanu a decis să spună "stop" carierei sub tricolor, cel care i-a fost rezervă de lux mulţi ani la prima reprezentativă, Costel Pantilimon, a decis şi el că naţionala e un capitol închis.
Spre deosebire de "Tătă", fostul goalkeeper al lui City pare extrem de nemulţumit de relaţia avută cu Rădoi. Selecţionerul a lăsat de înţeles în octombrie că neselectarea lui Panti a venit ca urmare a atitudinii acestuia. Concret, portarul ar fi fost extrem de deranjat că nu a fost sunat de tehnicianul primei reprezentative pentru a fi anunţat că urmează să fie chemat la lot.
"Atunci, dacă încearcă astfel de discuții... Cine vrea să vină e binevenit. Iar cine are astfel de discuții și de nemulțumiri, să rămână la echipa de club. I-am spus antrenorului de portari că nu am cum să sun toți cei 50-60 de jucători, pe fiecare în parte", explica Rădoi.
Fotbal
Cu ce rămânem? Marile dezamăgiri şi cine a impresionat, pentru România, în preliminariile CM2022
19/11/2021 LA 10:58

Pantilimon şi-a anunţat azi retragerea de la naţională

Diferendul dintre cei doi a rămas nesoluţionat, iar Pantilimon a anunţat, la 33 de ani, că se retrage de la naţională. Totodată, el a ţinut să precizeze că Rădoi a omis să spună anumite lucruri în discursul avut acum două luni, dar nu a intrat în detalii.
"Nu m-am retras oficial până acum pentru că nu am vrut s-o fac niciodată în modul ăsta. Nu voiam s-o fac oficial, pentru că ţin foarte mult la echipa naţională şi nu aş putea să spun că nu mai am dorința de a veni.
Am avut şi nişte probleme personale, care mi-au întărit ideea de a sta mai mult aproape de familie. Am văzut ce a declarat şi Mirel. Ce zice el acolo nu e complet. A încercat o abordare mai în forţă şi nu cred că e cazul cu mine. Aş fi vrut să se spună exact ce am discutat. Pentru mine a fost o decizie grea, dar o gândeam de foarte mult timp", a declarat Pantilimon pentru Telekom Sport.
Debutant la naţională acum 12 ani, într-un meci cu Georgia, Pantilimon a strâns 27 de partide sub tricolor. El nu a mai fost titular în ultimii ani pentru naţională, ultima partidă în care a figurat din primul minut având loc în toamna lui 2017, într-o confruntare pierdută de prima reprezentativă în faţa Olandei, scor 0-3.
Premier League
Klopp vrea să schimbe regulile în Premier League! "Puștii lui Liverpool merită să fie campioni"
04/07/2020 LA 04:56
Fotbal
Unui jucător francez i-a fost furată identitatea de un suspect de terorism
08/06/2020 LA 14:37