Parma a ajuns într-o situație disperată, iar retrogradarea în Serie C devine o problemă reală. Etapa trecută, formația lui Man și Mihăilă a fost distrusă de Lecce și se părea că cei din conducerea clubului îl vor demite pe Maresca.
Acum, soarta antrenorului atârnă iar de un fir de păr, după ce formația celor doi români a făcut doar egal acasă, cu modesta Cosenza. Juric a deschis repede scorul pentru gazde, dar ce a urmat puțini puteau anticipa. Cosenza a dominat categoric, doar Buffon (omul meciului) ținând scorul de 1-0. Totuși, inevitabilul s-a produs în minutul 73, când oaspeții au egalat grație lui Tiritiello.
Deși se părea că a făcut "pace" cu Man, Maresca l-a ținut pe internaționalul nostru pe banca de rezerve, trimițându-l în teren pentru ultimele minute. Fostul jucător al FCSB-ului l-a înlocuit pe Mihăilă, care a avut o evoluție modestă.
Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54
Parma e în criză profundă, alunecând până pe 14. Formația lui Maresca are doar 3 puncte peste prima echipă care luptă pentru evitarea retrogradării în Serie C.
CITEȘTE ȘI:
UN JUCĂTOR VREA SĂ PLECE DE LA UNITED DIN CAUZA LUI RONALDO! BARCELONA E PE URMELE LUI

Man, aproape de plecarea de la Parma

Dennis Man este aproape de a pleca de la Parma în următoarele luni. Fotbalistul își dorește un transfer la începutul anului 2022, fiind interesat de o schimbare atât pentru a continua să evolueze, cât și pentru a nu ieși din atenția selecționerului României.
Mai mult, italienii ar fi dispuși să renunțe în perioada de mercato din iarnă la mai mulți jucători importanți, dacă echipa nu va avea șanse reale de a-și împlini obiectivul principal, acela de a promova în Serie A, la finalul actualei stagiuni.
În aceste condiții, jurnalistul Nicolo Schira a anunțat că Dennis Man s-ar putea despărți în următoarele luni de Parma. Italianul a notat că impresarul fotbalistului încearcă să obțină un transfer pentru fostul jucător de la FCSB, fiind în relații foarte bune cu cei de la Galatasaray. Turcii l-ar vrea, însă, pe Man sub formă de împrumut, în timp ce clubul din Serie B ar intenționa să renunțe definitiv la român.
"Impresarul forțează plecarea lui Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Fatih Terim este îndrăgostit de el și are o relație bună cu agentul fotbalistului, doar că Parma vrea să-l vândă definitiv. Italienii nu se gândesc la un eventual împrumut, vor un transfer definitiv", a fost mesajul postat de Nicolo Schira.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, out de la Galatasaray! Cine e mare favorit să devină antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
10/01/2022 LA 14:24
Turkish Süper Lig
Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor
08/01/2022 LA 20:06