Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a întrerupt seria fantastică de 15 partide fără înfrângere în campionatul din Turcia, trupa pregătită de român fiind învinsă, scor 1-2, de Sivasspor.
Alexandru Maxim a deschis scorul încă din minutul 4, însă gazdele au reușit să întoarcă soarta partidei.
Cei de la Sivasspor au egalat în minutul 41 prin Arslan, iar același jucător a stabilit și scorul final după reușita din minutul 47. S-a încheiat 2-1 pentru Sivasspor, iar Gaziantep a pierdut primul meci în campionat după eșecul cu Galatasaray, care data din 12 septembrie 2020, chiar din prima etapă a sezonului.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 2 ORE

Șumudică a răbufnit la finalul meciului pierdut de Gaziantep

La finalul partidei de astăzi, Șumudică a răbufnit la conferința de presă. Tehnicianul român le-a cerut explicații oficialilor lui Gaziantep, care vor să-i reducă salariul cu 10%. Fostul atacant al Rapidului a spus că "se simte nerespectat" și că nu știe dacă va mai continua la Gaziantep și din sezonul următor:
"Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului. E foarte greu să continui în asemenea condiții. Sunt la echipă până la finalul contractului (n.r - finalul acestui sezon). Vreau să muncesc în această țară, dar nu sunt respectat.
Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Să-mi reducă salariul? Voi ați accepta asta? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. Sunt aici până la finalul sezonului, dar nu știu mai departe. O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani, clubul îmi cere mie bani, îmi taie din salariu", a spus Șumudică.

Președintele lui Gaziantep, reacție acidă la adresa lui Marius Șumudică

Președintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukeksi, a reacționat imediat după ce a auzit declarația acidă a lui Șumudică. Conducătorul turc i-a oferit o replică pe măsură antrenorului român, amintind faptul că toate cluburile din Europa trec prin momente grele la nivel financiar, din cauza pandemiei de coronavirus.
"Șumudică cere contract, contract, contract după fiecare meci. În condițiile în care fotbalul turc stă prost cu banii, tribunele sunt goale, nu sunt venituri din publicitate. Nimeni nu vorbește atâta despre contract.
Noi îi dăm acum 1,2 milioane de euro, bani în care sunt incluse și salariile secunzilor. El vrea 1,6 milioane de euro. Da, e adevărat că vrem să-i reducem salariul cu 10%. Și Barcelona reduce salarii, și Galatasaray. Ce legătură are asta cu lipsa de respect?!
Noi am stat mereu lângă el, dar el își asumă tot succesul. Cum se poate întâmpla așa ceva? Nu e ca și cum primește 600 de euro!", a spus Mehmet Buyukeksi, pentru cotidianul Sabah, citat de digisport.ro.
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM 2 ORE