Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sivasspor - Gaziantep 2-1 | Formația lui Șumudică pierde după aproape 4 luni, dar rămâne pe podium

Nicu Savin

Actualizat 09/01/2021 la 14:26 GMT+2

Gaziantep a pierdut cu 2-1 în deplasarea de la Sivasspor, închieindu-se astfel o perioadă foarte lungă de invincibilitate pentru formația antrenată de Marius Șumudică.

Marius Șumudică

Credit imagine: Getty Images

Deși a condus cu 1-0 încă din minutul 4, prin golul marcate de Maxim, Gaziantep s-a văzut în cele din urmă învinsă, fiind dominată clar la toate capitolele de către Sivasspor.
Formația antrenată de Șumudică și-a întrerupt astfel seria excelentă de meciuri fără înfrângere (17), dar rămâne pe poziția a 3-a în clasament, putând fi depășită doar de Galatasaray, care joacă astăzi pe teren propriu cu Genclerbirligi.
Pentru Gaziantep urmează meciul din Cupa Turciei de pe terenul lui Konyaspor (13 ianuarie), după care va înfrunta echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor, în etapa a 18-a din Superlig (16 ianuarie).
LIVETEXT
UPDATE / Gaziantep rămâne în 10 oameni. Jefferson a văzut cartonașul roșu, după ce arbitrul partidei s-a folosit de arbitrajul video.
UPDATE / Arslan o aduce pe Sivasspor în avantaj în minutul 47, reușind dubla.
UPDATE / Arslan egalează pentru gazde în minutul 41. Se intră la vestiare cu egalitate.
UPDATE / GOOOOOOOOOL Alex Maxim!!! Atacantul român a deschis scorul pentru Gaziantep! Românul a dat lovitura încă din minutul 4 și a ajuns la nouă goluri marcate în acest sezon!
Știrea inițială
Gaziantep e pe locul 3 în Super Lig, la numai 3 puncte distanță de liderul Beșiktaș. Cu o victorie la scor pe terenul lui Sivasspor, echipa lui Șumudică ar putea reveni provizoriu pe prima poziție în clasament.
Alexandru Maxim este printre cei mai buni jucători ai echipei în acest sezon și va fi titular în partida de astăzi. În schimb, Alin Toșca va lispi din defensivă, el fiind suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Meciul cu Sivasspor ar putea fi ultimul pentru Șumudică la Gaziantep

Deși are rezultate fantastice la cârma lui Gaziantep, Marius Șumudică a anunțat că s-ar putea despărți în următoarele zile de formația turcă. Tehnicianul român are o ofertă colosală de la Al Shabab, formație din Arabia Saudită pe care a mai antrenat-o și în trecut.
Chiar dacă oficialii lui Gazinatep au declarat că prelungirea contractului cu Șumudică e ca și rezolvată, adevărul e cu totul altul, iar antrenorul amenință cu plecarea: "Cred că săptămâna viitoare ne despărțim. Mă deranjează si declarațiile că ne-am înțeles cu antrenorul. Nu ne-am înțeles deloc. Vor să liniștească fanii, nu știu ce-i în capul lor. Sunt șefii mei, îi respect. Mă deranjează foarte mult când începi să vorbești cu jucători fără să întrebi antrenorul. Nu e normal. Antrenorul trebuie să fie șeful în vestiar.
E greu să ajungi la echipe mari în Turcia. M-am bucurat de mesajul unuia dintre directorii sportivi de la o echipă mare, dar e greu să ajungi la un astfel de nivel. Au antrenorii lor, cu un oarecare statut. Sunt antrenori care au nume în Turcia și e greu să le iei fața. Nici nu știu cum am ajuns noi aici, suntem ca și castravetele în salata de boeuf, unora nu le place și îl dau la o parte"
Dacă în cele din urmă Șumudică va decide să rămână până la finalul sezonului, săptămâna viitoare vom avea un duel românesc în Turcia, Gaziantep urmând să o întâlneacă pe teren propriu pe Kayserispor, formație care va fi preluată de luni de Dan Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo