Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a întrerupt seria fantastică de 15 partide fără înfrângere în campionatul din Turcia, trupa pregătită de român fiind învinsă, scor 2-1, de Sivasspor. Alexandru Maxim a deschis scorul încă din minutul 4, însă gazdele au reușit să întoarcă soarta partidei.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cei de la Sivasspor au egalat în minutul 41 prin Arslan, iar același jucător a stabilit și scorul final după reușita din minutul 47. S-a încheiat 2-1 pentru Sivasspor, iar Gaziantep a pierdut primul meci în campionat după insuccesul cu Galatasaray, care data din 12 septembrie 2020. Trupa lui Marius Șumudică se luptă la vârful ierarhiei din Turcia cu forțele Besiktaș, Fenerbahce și Galatasaray.
Turkish Süper Lig
Alexandru Maxim, un nou gol în Turcia! Reușita românului a adus cele trei puncte pentru Gaziantep
26/12/2021 LA 12:57

Marius Șumudică, un car de nervi după înfrângerea cu Sivasspor

Șumudică a anunțat care este viitorul lui Gaziantep. Tehnicianul român a dezvăluit în fața presei că va rămâne până la finalul sezonului la Gaziantep, însă nu crede că își va putea prelungi contractul. Antrenorul spune că oferta primită de la club prevede reducerea salariului său, nu o creștere, așa cum a anunțat astăzi președintele.
"Clubul a anunțat că mi-a făcut o ofertă mai bună. Este o minciună. Mi-au cerut o reducere de 10%. Am oferit echipei 80.000 de euro din buzunarul meu, iar președintele m-a întrebat de ce îi dau jucătorilor și nu îi dau clubului. E foarte greu să continui în asemenea condiții. Sunt la echipă până la finalul contractului (n.r - finalul acestui sezon). Vreau să muncesc în această țară, dar nu sunt respectat.
Succesul meu este evident, dar asta este răsplata? Să-mi reducă salariul? Voi ați accepta asta? Consider această propunere drept o insultă. Contractul meu expiră la finalul sezonului. Sunt aici până la finalul sezonului, dar nu știu mai departe. O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani, clubul îmi cere mie bani, îmi taie din salariu", a spus Șumudică.
Fotbal
Florin Andone a înscris din nou, după mai bine de doi ani de "secetă"
17/12/2021 LA 07:18
Turkish Süper Lig
Clipe amare pentru Moruțan și Cicâldău în Turcia. Alex Maxim, seară superbă la Gaziantep
13/12/2021 LA 21:19